LEGO

Snowtrooper Battle Pack bouwspeelgoed - 75320

19,999,9950%
LEGOLEGO Snowtrooper Battle Pack bouwspeelgoed - 75320495509064098000

KleurMulticolor

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Met deze LEGO Star Wars Snowtrooper Battle Pack kunnen kinderen een eigen leger opbouwen en epische scènes uit de Star Wars: The Empire Strikes Back naspelen. Bevat een Imperial Hoth-speederbike, een E-Web 'heavy repeating blaster' die noppen afschiet en een sneeuwgreppel met extra munitie.

Kinderen kunnen de Snowtroopers uitrusten met een blastergun, blasterrifles en blasterpistool, en dan de E-Webblaster afvuren op de troepen van de rebellenalliantie. Kunnen kinderen de Snowtroopers naar de overwinning leiden samen met de Hoth Scout Trooper op de Imperial Hoth-speederbike?

Deze LEGO Star Wars-set voor kinderen van 6 jaar en ouder kan gecombineerd worden met de AT-AT-set (75313) om iconische scènes na te spelen of eigen verhalen te bedenken.

Instructies voor dit speelgoed vanaf 6 jaar vind je in het bouwpakket en in de gratis LEGO Bouwinstructies-app, waarin je het model digitaal kunt draaien en afbeelden, en erop in kan zoomen.

LEGO Star Wars-speelgoedsets zijn geweldige cadeaus voor verjaardagen of andere gelegenheden voor alle kinderen die dol zijn op Star Wars.