Winkels & Openingstijden
Klantenservice

LEGO

Speed Series

Speed Series Lamborghini Countach set - 76908

19,99
LEGOLEGO Speed Series Lamborghini Countach set - 76908494909005298000

KleurMulticolor

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Kinderen en autoliefhebbers hebben nu de kans om een van 's werelds meest iconische sportauto's te verkennen met de LEGO Speed Champions Lamborghini Countach (76908) raceauto speelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit gedetailleerde Lamborghini replica autobouwbare model met LEGO coureur minifiguur is prachtig vanuit elke hoek, levert een boeiende bouwervaring, is perfect voor display en geweldig voor epische race-actie.

Deze collectible speelgoed sportwagen is inclusief gedrukte en digitale bouwinstructies. De interactieve digitale gids is beschikbaar in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets en wordt geleverd met geweldige zoom en rotatie tools waarmee je dit bouwbare model vanuit alle hoeken kunt bekijken terwijl je bouwt.

LEGO Speed Champions bouwsets leveren bouwbare versies van 's werelds meest toonaangevende en bekende voertuigen. Ontworpen voor kinderen en autofans van alle leeftijden, de authentiek gedetailleerde bouwbare modellen zijn ook geweldig voor spannende race-actie tegen andere speelgoedvoertuigen uit de Speed Champions serie.

Meer dan 1.5 in. (4cm) hoog, 6 in. (15cm) lang en 2.5 in. (7cm) breed.

Bevat 262 stuks.