Winkels & Openingstijden
Klantenservice

LEGO

Technic

Technic App RC Transformatie Auto set - 42140

119,99
LEGOLEGO Technic App RC Transformatie Auto set - 42140494909000398000

KleurMulticolor

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Kinderen op leeftijd genieten van twee keer zoveel plezier met dit LEGO Technic Transformatievoertuig met app-besturing (42140), een 2 in 1 op afstand bestuurbare flipauto. In een primeur voor LEGO Technic sets, klapt deze transformerende afstandsbediening auto speelgoed om wanneer het tegen een muur rijdt om het tweede voertuig te onthullen. Geen muur? Geen probleem! Kinderen kunnen de afstandsbedienbare auto met de hand omdraaien om van voertuig te wisselen. Aan de ene kant zie je een felgekleurde racer met rupsbanden en aan de andere kant een oranje ontdekkingsvrachtwagen, met veel mogelijkheden om te ontdekken.

Kinderen zullen het geweldig vinden om de CONTROL app te gebruiken om hun off-road RC-auto met afstandsbediening te bedienen. Met behulp van de app kunnen ze het voertuig besturen en leuke uitdagingen voltooien. De app is voor elk voertuig anders en schakelt op een slimme manier van scherm als het bouwbare model flipt.

LEGO Technic RC afstandsbediening auto's zijn voorzien van realistische bewegingen en mechanismen, waardoor ze een top cadeau idee zijn voor elke LEGO bouwer die geïnteresseerd is in techniek.

Dit 360° dubbelzijdige voertuig is meer dan 4,5 in. (12 cm) hoog, 10 in. (26 cm) lang en 7.5 in. (20 cm) breed.

Bevat 772 stuks.