Winkels & Openingstijden
Klantenservice

LEGO

NINJAGO

Waterdraak Speelgoed - 71754

67,95
LEGOLEGO Waterdraak Speelgoed - 71754495509053900000

KleurBlauw

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Ongelooflijke verhalen uit de NINJAGO: Seabound TV-serie kunnen door kinderen worden nagespeeld met dit zeer gedetailleerde Waterdraak (71754) draak speelgoed. De indrukwekkende draak heeft een verstelbare kop, kaak, poten, nek, vleugels en een bewegende staart die als wapen kan worden gebruikt, voor uren verrijkend spel voor de allerkleinsten.

Het Ninja kinderspeelgoed wordt geleverd met 5 LEGO NINJAGO minifiguren: NRG Nya, Scuba Zane met zwemvliezen, Prins Kalmaar en 2 gevaarlijke Maaray Wachters voor kinderen om spannende gevechten uit te voeren om het kostbare golf amulet te winnen. Er is ook een mini-onderzeeër met een cockpit voor Scuba Zane om in te varen, en een displaystandaard voor het amulet.

LEGO NINJAGO sets zijn een ontsnapping naar een fantasiewereld vol actie waar fantasierijke kinderen hun krachten kunnen bundelen met hun ninjahelden in de eindeloze strijd om NINJAGO City te verdedigen. Ninja fans en hun vrienden kunnen kiezen om te spelen met een uitgebreide collectie van bouwspeelgoed, waaronder krachtige mechs, gedetailleerde schepen en supersnelle jets. De Waterdraak is ruim 14 cm hoog. (14 cm) hoog. Bevat 737 stuks.