Winkels & Openingstijden
Klantenservice
  • Home
  • arrow-small__rightLes Coyotes de Paris

Les Coyotes de Paris

32 artikelen
  • Dames
  • Kinderen
Filter & sorteer
32 artikelen
32 van 32 gezien

Les Coyotes de Paris bij deBijenkorf.be

Ontdek de veelzijdige collectie van Les Coyotes de Paris voor kinderen. Bij de Bijenkorf vind je luxe kleding van Les Coyotes de Paris speciaal ontwerpen voor kinderen van 9 tot en met 16 jaar. De Les Coyotes de Paris GIRLS collectie is gericht op de zogeheten New Girls Society. Het Nederlandse modelabel brengt de iconische stijlen terug en voegt daar een stoer randje aan toe.

Kleding voor kinderen van Les Coyotes de Paris

De collectie kinderkleding van Les Coyotes de Paris is geschikt voor alledaagse en feestelijke gelegenheden. Zo worden de tops van Les Coyotes de Paris ontworpen van sweatstof. Deze t-shirts en sweaters van sweatstof in de kleuren rood en lichtblauw staan leuk boven een jeans of denim short met vintage look. Les Coyotes de Paris ontwerpt ook linnen tops met verfrissende details, zoals borduringen en pofmouwen. Deze tops staan feestelijk bij een minirok van denim of bij een rok met ruitdessin. Ga voor een overslagjurk met rushes in kersenrood voor een opvallende, modieuze look.

Over Les Coyotes de Paris

Alhoewel ‘Les Coyotes de Paris’ Frans klinkt, komt het modelabel van Nederlandse bodem. Les Coyotes de Paris is gevestigd in Amsterdam en heeft een internationale benadering van mode. Het verhaal begon bij de interesses van Marieke Meulendijks. Haar interesse in fotografie, hedendaagse kunst, architectuur, is vandaag de dag nog steeds terug te zien in de collecties. Les Coyotes de Paris ontwerpt ready-to-wear collecties met de nadruk op details en kwaliteit.