Bodylotions & -creams voor dames

Met een bodylotion of bodycream voorkom je een droge huid. Na het douchen kan de huid droog aanvoelen. Dit is dan ook het perfecte moment om een bodylotion of -cream te gebruiken. De huid hydrateren is op dit moment zeker geen overbodige luxe.

376 artikelen
Filter & sorteer
  • 376 artikelen
48 van 376 gezien

Met een bodylotion of bodycream voorkom je een droge huid. Na het douchen kan de huid droog aanvoelen. Dit is dan ook het perfecte moment om een bodylotion of -cream te gebruiken. De huid hydrateren is op dit moment zeker geen overbodige luxe.

Bodylotions & -creams bij deBijenkorf.be

Tussen alle bodylotions en -creams die je op deze pagina kan vinden staan diverse merken tentoongesteld. Door de zachte geuren zijn de Rituals bodylotions erg geliefd. Een voorbeeld hiervan is The Ritual of Holi Crackling Body Mousse, een bodylotion voor de vochtarme huid. Combineer de crème of mousse eens met bijpassende bad- of douchegels en het effect zal worden versterkt!

Bodylotions & -creams van verschillende merken

De bodylotions en bodycreams van Rituals zijn heel bekend, maar daarnaast biedt de Bijenkorf ook andere merken aan. Lancaster bodylotion is daar één van. Met de Eau de Lancaster bodymilk verzorg je niet alleen de huid, maar zal je ook lekker ruiken. Dit artikel heeft namelijk de geur van het Eau de Lancaster parfum. Ook de bodylotions van Jo Malone London staan op dit lijstje. Ken jij de Peony & Blush Suede Bodycrème al? Deze is zo zacht als dat de naam klinkt.

Hoe kies je een bodylotion of bodycream?

Het gebruik van een bodylotion of -cream is makkelijk. Iedereen weet dat je de crème aanbrengt op de huid en deze vervolgens uitsmeert. Maar hoe weet je nu precies welke bodylotion of bodycream bij jouw huid past? Het is belangrijk om eerst stil te staan bij jouw eigen huidtype. Heb je een droge of vette huid? Heb je last van huidveroudering, striae of een geïrriteerde huid? En ga zo maar door. Schrijf de eigenschappen van jouw huid op en ga opzoek naar iets dat schikt. In het assortiment van de Bijenkorf bieden wij namelijk zoveel verschillende producten aan dat ook jij daar een keuze uit kan maken! Een product dat goed is voor striae en huidveroudering is bijvoorbeeld Clarins Huile Huile Anti-Eau huidolie.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl