menu

Deodorants voor Dames

Bij de Bijenkorf vind je deodorants van jouw favoriete merken. Kies de deodorant in de geur van jouw lievelingsparfum. Met artikelen van Tom Ford, Lancôme en CHANEL in onze cosmetica wereld lukt het jou om een luxe deodorant uit te zoeken.

42 artikelen
Filter & sorteer
  • 42 artikelen
42 van 42 gezien

Bij de Bijenkorf vind je deodorants van jouw favoriete merken. Kies de deodorant in de geur van jouw lievelingsparfum. Met artikelen van Tom Ford, Lancôme en CHANEL in onze cosmetica wereld lukt het jou om een luxe deodorant uit te zoeken.

Deodorants bij deBijenkorf.be

De deodorants in het assortiment van de Bijenkorf worden door diverse merken aangeboden. Rituals deodorants en Biotherm deodorants zijn erg geliefd. Voornamelijk doordat bijvoorbeeld Biotherm Deo Pure Invisible Spray ontwikkeld is om witte strepen en gele vlekken op kleding te voorkomen. Rituals deodorants, zoals de Rituals Samurai Cool Deo Spray, zijn geliefd door de 24 uur bescherming tegen transpiratie. De deodorant gaat ongewenste lichaamsgeuren tegen.

Verschillende soorten deodorants

De deodorants zijn er niet alleen van verschillende merken, maar ook van verschillende soorten. Zo zitten er roll-on deodorants in ons assortiment, maar ook spray deodorants. Maar dat is niet alles, stick deodorants en tube deodorants zijn ook verkrijgbaar in het aanbod van de Bijenkorf. KIEHL’S Superbly Efficient Anti-Perspirant & Deodorant Cream is een voorbeeld van zo’n tube deodorant. Dit is een anti-transpirantcrème die erg zacht en zeer efficiënt is.

Zo combineer je een deodorant

Deodorants gebruik je vaak ’s ochtends na het douchen of in combinatie met sport. Maar weet je ook hoe je dit effect kan versterken? Dat kan bijvoorbeeld door tijdens het douchen een product van hetzelfde merk te gebruiken. De geur blijft dan veel langer hangen. In ons collectie bad- & douchegels vind je de geschikte producten hiervoor. Om een voorbeeld te noemen; gebruik TOM FORD Oud Wood Shower Gel in combinatie met TOM FORD Oud Wood All Over Bodyspray voor een geurexplosie.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl