Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Liewood

Liewood creëert onweerstaanbare en duurzame producten voor de moderne familie, van organisch babytextiel tot kinderserviessets van bamboe. De Deense producent van hippe, vrolijke babyspulletjes combineert een minimalistisch design met ethiek en functionaliteit. Met welke schattige creatie van Liewood maak jij je favoriete baby blij?

Liewood

75 artikelen
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
75 artikelen

Liewood bij deBijenkorf.be

Bij de Bijenkorf kun je de leukste omslagdoeken, badcapes, bijtringen, kinderservies, slabbetjes en knuffeldoeken van Liewood op de kop tikken. Deze spulletjes zijn erg eenvoudig vormgegeven, maar stralen dankzij de verfrissende details ook veel persoonlijkheid uit. Bovendien hecht Liewood veel waarde aan veilige producten, die zoveel mogelijk van organisch materiaal vervaardigd worden. Klinkt dat als iets dat goed bij de waarden van jouw gezinnetje aansluit? Ontdek hier de nieuwe favoriete items van jouw kindje.

Liewood: voor moderne ouders die van eenvoud houden

De producten van Liewood zijn conceptueel sterk, functioneel en esthetisch mooi. Bij de Bijenkorf vind je producten van Liewood in delicate kleuren, zoals oudroze, lichtgrijs en beige. Geen typische ‘babykleuren’ dus, maar wel moderne kleuren die kersverse ouders van zowel jongetjes als meisjes kunnen bekoren. De meeste items hebben een simpel, functioneel design, dat opgefleurd wordt door een enkel detail. Zo vind je hier bijvoorbeeld kinderservies gedecoreerd met een simplistische dierenprint en ook slabbetjes, knuffeldoeken en badcapes met dierendetails.

Liewood ademt Scandinavisch design

Het Deense merk Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de producten van Liewood puur van vorm zijn, met neutrale, delicate kleuren en fijne details. Duurzaamheid en functionaliteit spelen een grote rol, zo vind je hier bijvoorbeeld organisch babytextiel en ook Liewood kinderservies vervaardigd uit bamboe. Ouders of vrienden van ouders die duurzaamheid en design hoog in het vaandel dragen, vinden bij Liewood gegarandeerd toffe babyaccessoires.