exclusief in onze winkels Longines

Longines; meer dan 180 jaar precisie en elegantie

Longines is een horlogemerk dat in 1832 door Auguste Agassiz werd opgericht in Saint-Imier, Zwitserland. Met bekende ambassadeurs als Kate Winslet, Simon Baker en André Agassi grijpt Longines terug op meer dan 180 jaar onafgebroken horlogevakmanschap. De kernwaarden van Longines, elegantie, traditie en sport zijn daarbij altijd gewaarborgd gebleven. Dit uit zich in de verschillende luxueuze horlogecollecties voor dames en heren.

Collectie in onze winkels

De collectie van Longines vind je in de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. De collectie bestaat uit horloges.

Bekijk winkelinformatie
  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl