aziatische woonsferen

Een Aziatische woonsfeer staat garant voor balans en ontspanning, maar hoe creëer je dit in eigen huis? Van woonkamer tot slaapkamer en van eetkamer tot badkamer: ontdek met welke woonitems uit onze collectie je van elke plek een oase van rust maakt.

bekijk het lookbook
Bekijk items Sluit items

fijne nachtrust slaapkamer

Een blauwe slaapkamer laat je positiever wakker worden. Combineer dekbedovertrekken, plaids en sierkussens in verschillende tinten blauwe voor warmte en harmonie. Leuk detail: volgens feng shui kan de kleur blauw de hartslag vertragen en de bloeddruk verlagen.

Bekijk items Sluit items

rustgevende woonkamer

Maak van je woonkamer een stijlvol rustpunt met de juiste accessoires. Dit doe je al door bijvoorbeeld een Ficus Ginseng-plant, een porseleinen vaas of een heerlijke huisgeur in deze centrale plek van je huis te plaatsen.

Bekijk items Sluit items
Bekijk items Sluit items

samen zijn eetkamer

Naast de Aziatische keuken zorgt ook het servies van merken als Tokyo Design Studio en Serax voor puur genot en ontspanning in de eetkamer

Bekijk items Sluit items

moment voor jezelf badkamer

In de badkamer is het even tijd voor jezelf. Items als geurkaarsen, aromatische essentiële oliën en zachte handdoeken laten je ultiem ontspannen. Het geluid van een kabbelend beekje op de achtergrond maakt het compleet.

de gehele woon-collectie

Nog niet gevonden wat je zocht? Ontdek hier de gehele wooncollectie met nog veel meer mooie items van topmerken.

ontdek de collectie