MERKEN VOOR IN DE KEUKEN

Op zoek naar inspiratie voor een mooi gedekte tafel en fijne keukenhulpjes? Ontdek dan onze mooie merken die jou hier een handje bij helpen.

bekijk het lookbook

LE CREUSET

De artikelen van Le Creuset kunnen het beste worden omschreven als klassiek, tijdloos en iconisch. Het merk bieidt veel meer dan alleen de bekende rode braadpan. De collectie is uitgebreid met theepotten, servies, pepermolens en andere handige keukenhulpjes, allemaal onmiskenbaar Le Creuset.

ontdek het merk

PIP STUDIO

Met het vrolijke servies van Pip Studio tover je de gedekte tafel in één keer om in lente-sferen. Ontdek een collectie vol sierlijke vormen, zachte kleuren en bloemenprints.

ontdek het merk
Bekijk items Sluit items

PEUGEOT

Naast auto's is Peugeot ook een beroemd merk voor keukenattributen. De huidige collectie van Peugeot bestaat met name uit vele verschillende modellen en variaties op de iconische pepermolen. Een essential voor in elke keuken.

ontdek het merk

BITZ

Helemaal van deze tijd: het aardewerk servies van Bitz. Daarnaast biedt het merk alle benodigdheden voor een prachtig gedekte tafel: denk aan luxe beteksets en mooie glazen en karaffen.

ontdek het aanbod

Alles van KOKEN & TAFELEN

Nog niet gevonden wat je zocht? Ontdek hier alles op het gebied van koken & tafelen.

ontdek het aanbod
  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl