MERKEN VOOR IN DE KEUKEN

Op zoek naar inspiratie voor een mooi gedekte tafel en fijne keukenhulpjes? Ontdek dan onze mooie merken die jou hier een handje bij helpen.

bekijk het lookbook

LE CREUSET

De artikelen van Le Creuset kunnen het beste worden omschreven als klassiek, tijdloos en iconisch. Het merk bieidt veel meer dan alleen de bekende rode braadpan. De collectie is uitgebreid met theepotten, servies, pepermolens en andere handige keukenhulpjes, allemaal onmiskenbaar Le Creuset.

ontdek het merk
Bekijk items Sluit items

TOKYO DESIGN STUDIO

Van chopsticks tot handige schaaltjes en servies: Tokyo Design biedt een fijne mix aan producten die handig zijn in de keuken én leuk staan op tafel

ontdek het merk

PIP STUDIO

Met het vrolijke servies van Pip Studio tover je de gedekte tafel in één keer om in lente-sferen. Ontdek een collectie vol sierlijke vormen, zachte kleuren en bloemenprints.

ontdek het merk
Bekijk items Sluit items

PEUGEOT

Naast auto's is Peugeot ook een beroemd merk voor keukenattributen. De huidige collectie van Peugeot bestaat met name uit vele verschillende modellen en variaties op de iconische pepermolen. Een essential voor in elke keuken.

ontdek het merk

BITZ

Helemaal van deze tijd: het aardewerk servies van Bitz. Daarnaast biedt het merk alle benodigdheden voor een prachtig gedekte tafel: denk aan luxe beteksets en mooie glazen en karaffen.

ontdek het aanbod

Alles van KOKEN & TAFELEN

Nog niet gevonden wat je zocht? Ontdek hier alles op het gebied van koken & tafelen.

ontdek het aanbod

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu