Exclusief in de Bijenkorf Amsterdam Louis Vuitton

Inmiddels is de tas met het authentieke Louis Vuitton-monogram niet meer weg te denken uit de modewereld. Sinds Nicolas Ghesquière aan het roer van het Franse modehuis staat, heeft Louis Vuitton zich verder ontwikkeld in de bestaande stijl, maar toch word er gewerkt aan een nieuw DNA.

Luxe materialen en vakmanschap staan centraal in alle collecties. Ghesquière heeft geprobeerd om met deze collectie grenzen te verleggen. Net zoals eerdere collecties dat al eens gedaan hebben

collectie in onze winkels

Exclusief in de Bijenkorf Amsterdam vindt u lederwaren, accessoires, zonnebrillen en cosmetica van het merk Louis Vuitton.

Amsterdam
  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl