Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Mini Hyper Real Serumizer™ Skin Balancing Hydration Serum - travel size serum

44,-2023-12-01T06:30:33.886Z44
M·A·CM·A·C Mini Hyper Real Serumizer™ Skin Balancing Hydration Serum - travel size serum322309051700015
Maat15 ml

Dit wetenschappelijk onderbouwde serum en hydraterende crème, dat door artiesten goedgekeurd is, is ontworpen om met of zonder make-up te worden gebruikt. Het balanceert, herstructureert en versterkt de huidbarrière. De hoogwaardige formule wordt aangedreven door onze Pro-4 Power Infusion Matrix™ met veerkrachtig en zeldzaam Japans pioenroosextract, huidverbeterende Niacinamide, hydraterend en opvullend hyaluronzuur en herstellende ceramiden voor onmiddellijke en langdurige resultaten. De formule is verrijkt met een mix van ultrafijne, lichtverspreidende parelmoerdeeltjes die de huid subtiel verbeteren voor een gezond uitziende gloed. Getest op alle huidtinten.

THE M-A-C DIFFERENCE
Alleen of onder de make-up dragen voor een perfect voorbereide, make-up-klare teint. De lichte textuur is niet vet en plakt niet, wordt onmiddellijk geabsorbeerd voor een soepelere, betere make-up applicatie en houdt de make-up 12 uur lang fris.

Gebruikstips:
- Twee keer per dag aanbrengen, 's ochtends en 's avonds, als onderdeel van jouw Hyper Real™ huidverzorgingsroutine.
- Breng één tot twee pompjes direct aan op de vingertoppen of gebruik de 001 Serum + Moisturizer Brush om gelijkmatig aan te brengen op een pas gereinigde huid, in plaats van je serum en moisturizer.
- Gebruik onze door artiesten ontwikkelde Petal-Press techniek om de formule zachtjes naar boven en naar buiten in de huid te drukken.

M·A·C44,-

Mini Hyper Real Serumizer™ Skin Balancing Hydration Serum - travel size serum

Bekijk meer