M·A·C

Prep + Prime Fix+ Original - make-up setting- & fixing spray

Prep + Prime Fix+ krijgt een verrukkelijke nieuwe wending met de introductie van een romantische rozengeur. De verfrissende verstuiver biedt dezelfde voordelen als de originele Prep + Prime Fix+ met daarbovenop een aangename geur. De voordelen zijn o.a. vitaminen en mineralen die de huid onmiddellijk een vochtboost geven. Groene thee, kamille en komkommer kalmeren de huid. Deze luchtige spray werkt je make-up af en zorgt ervoor dat je look er fris blijft uitzien.<p><strong>Gebruikstips:</strong><br />- Houd de fles 30 cm van het gezicht af en spray gelijkmatig. <br />- Kan alleen gebruikt worden of als make-up finish. <br />- Voor producten voor het gezicht breng je jouw favoriete poederfoundation aan en spray je zachtjes over het gezicht om te fixeren en te hydrateren. <br />- Voor een intensere oogschaduwlook breng je jouw favoriete oogschaudw of pigment aan op een make-up kwast en spray je zachtjes op de haartjes. Breng aan op de oogleden. </p>
18,-14,4014.4
20%

Maat100 ml

Voor 22.00 uur besteld, uiterlijk dinsdag 23 april in huis

Gratis levering voor privilege members

Profiteer nu van gratis levering als Privilege Member. Heeft u nog geen account? Maak een account aan.

Specificaties
Gratis retourneren
Bekijk meer van:

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl