Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Replica By The Fireplace Hand Cream - handcrème

25,10
Maison MargielaMaison Margiela Replica By The Fireplace Hand Cream - handcrème 118009003226030
Maat30 ml
Online nog enkele items beschikbaar

Beleef elke dag opnieuw de warmte van een gezellig wintervuur met REPLICA By the Fireplace geparfumeerde handcrème. Deze handcrème bevat sheaboter en zoete amandelolie die helpen het warme gevoel van de winter te recreëren en uw huid gehydrateerd en soepel te maken. By the Fireplace handcrème is geïnspireerd op de warmte van een gezellig wintervuur.

Topnoten: Roze peper essence en kruidnagelolie.
Hartnoten: Kastanje akkoord en rode bessenolie.
Basisnoten Cashmeran en Gaïac hout akkoorden.

Een warm hart van kastanje en houtachtige akkoorden wordt gemengd met zoete noten van vanille en verzacht door de bloemige combinatie van oranjebloesem en neroli-essence. De openhaard knettert met de vlammen van een troostend vuur. De sneeuw valt zachtjes op het ijzig witte landschap terwijl je wordt gesust door de gracieuze dansende vlammen. Denk aan de geruststelling van kastanjes die roosteren in de schoorsteen en een knapperend houtvuur. Deze warme en gezellige handcrème combineert de rokerige geur van brandend hout met noten van gaiac hout, cashmeran en kruidnagelolie. De geur van geroosterde kastanjes wordt gerecreëerd door een mix van kastanje noten en rode bessen olie. De zoete noten van vanille versterken het warme en knusse gevoel dat deze handcrème oproept.

By the Fireplace handcrème 30ml heeft het iconische label met zwarte inkttekst voor een eerbetoon aan de originele Maison Margiela modelijn. 

Gebruikstips:
- Breng de handcrème overdag regelmatig aan om je huid te hydrateren en geniet overal en altijd van deze mooie herinnering.

Maison Margiela25,10

Replica By The Fireplace Hand Cream - handcrème