REPLICA: On A Date Eau de Toilette

Vanaf 70,01
Maison MargielaMaison Margiela REPLICA: On A Date Eau de Toilette118009002902030

Een opwindend fris en zoet parfum
On A Date uit de Replica-lijn van Maison Margiela is een spannende geur geïnspireerd op een magische date op een eindeloze zomeravond, met uitzicht op de prachtige wijngaarden van de Provence bij zonsondergang.

Dit parfum zet de zintuigen op scherp met diepgaande herinneringen aan dates, verleiding en verliefdheid door een unieke combinatie van een uitnodigende zwarte bessenlikeur, stralende roos, sprankelende bergamot en sensuele patchoeli.

Topnoten: Zwarte bessenlikeur, bergamot en roze peper
Hartnoten: Rozenbladeren, geranium en davana
Basisnoot: Patchoeli, vetiver en muskus

Een herinnering aan warme, verliefde nazomeravonden
On A Date, het nieuwe parfum uit de serie Replica van Maison Margiela, vangt de sprankelende en verslavende fruitigheid van rijpe druiven gedrenkt in de warme zon en het delicate maar beslissende karakter van wilde rozen. Dit parfum zet de zintuigen op scherp met herinneringen aan dates en verliefde zomeravonden. Noten van sprankelende bergamot en lichtgevende roos brengen alle opwinding van een perfecte date over.

Een uitnodigende, zoete zwarte bessenlikeur in combinatie met sensuele en houtachtige patchoeli voert ons naar de wijngaarden van de Provence. Een geur met duurzaam en ethisch gewonnen ingrediënten. Bij het werken aan dit parfum liet parfumeur Carlos Benaim zich inspireren door zijn eigen dierbare herinneringen aan de Provence, het toneel van zijn allereerste stappen in de parfumindustrie. Hij wilde in deze geur de zon van de Middellandse Zee vastleggen, die de wijngaarden verwarmt en die overloopt van heerlijke en vreugdevolle gevoelens van welzijn.

Gebruikstips:
- Breng de geur direct na het douchen of baden aan op een vochtige huid.
- Voor een verleidelijk effect, breng de geur aan op je polspunten.
- Spray de geur op minstens 15-20 centimeter afstand. Voor het beste resultaat spuit je de geur in de lucht en loop je er doorheen.
- Wacht tot de geur is opgedroogd op de huid.
- Wrijven over de huid na het verstuiven van het parfum vernietigt de binding en verandert de geur.

Maison Margiela70,01

REPLICA: On A Date Eau de Toilette