Winkels & Openingstijden
Klantenservice
  • Home
  • arrow-small__rightMAISONLEJABY

MAISONLEJABY

2 artikelen
  • String
Filter & sorteer
2 artikelen
2 van 2 gezien

MAISONLEJABY bij deBijenkorf.be

MAISONLEJABY is een vooraanstaand Frans lingeriemerk dat is opgericht in 1930. Al meer dan 85 jaar biedt het modehuis lingerie van hoge kwaliteit met een onberispelijke pasvorm. De lingerie & nachtmode van MAISONLEJABY heeft een klassieke uitstraling met een vleugje stoutmoedige Parijse allure.

Bh’s van MAISONLEJABY

In de online wereld van de Bijenkorf vind je de bh’s van MAISONLEJABY in diverse types. Zo biedt MAISONLEJABY onder andere beugel bh’s, push up bh’s, voorgevormde bh’s en bralettes. Voor iedere vrouw is er een prachtige bh te vinden in een bij haar passende stijl en met de juiste mate van ondersteuning. De bh’s zijn veelal gesierd met elegante details en borduringen die zorgen voor een luxueuze uitstraling. MAISONLEJABY gebruikt voor het samenstellen van de bh’s enkel de meest hoogwaardige materialen: bij het Franse lingeriemerk ben je dus te allen tijde van kwaliteit verzekerd.

MAISONLEJABY damesslips in verschillende uitvoeringen

Natuurlijk kan een stijlvolle MAISONLEJABY bh niet zonder bijpassende MAISONLEJABY damesslips. De slips zijn vervaardigd uit kant of katoen en komen in verschillende uitvoeringen. Zo biedt de collectie onder andere strings, hipsters, slips en tanga’s. Je vindt de slips van MAISONLEJABY in een breed kleurenpalet zodat je deze met gemak kunt afstemmen op jouw favoriete MAISONLEJABY bh’s.