Winter 2017 Make-up musthaves

Emma, Content Editor

Op het gebied van make-up kennen we ook dit seizoen weer een aantal musthaves. Zo creëer je met de juiste foundations, concealers, primers en poeders een stralende teint. De make-up van merken als Bobbi Brown, M·A·C en Charlotte Tilbury geven je perfecte wenkbrauwen, een mysterieuze cat-eye en klassieke rode lippen.

Kleur op de lippen

Klassiek, elegant en tijdloos: laat je lippen extra opvallen met een mooie lipstick van bijvoorbeeld Estée Lauder, Yves Saint Laurent of M·A·C

Zwarte mascara

De basis voor elke make-up look is toch wel de zwarte mascara. Gitzwart, eindeloos verlengend of juist subtiel: omlijst je kijkers met een van de mooiste zwarte exemplaren.

Katachtige ogen

De cat eye geeft je een dramatische en mysterieuze oogopslag. Zet de perfecte lijn met de eyeliners van merken als Estée Lauder, Laura Mercier en Dior.

In perfecte shape wenkbrauwen

Een volle wenkbrauw is niet alleen on-trend, maar ook onmisbaar voor je gezichtsuitdrukking. Met de make-up van onder meer Charlotte Tilbury en Bobbi Brown creëer je de perfecte shape.

De perfecte teint

Help de natuur een handje en creëer de perfecte teint met behulp van de juiste foundations, concealers, primers en poeders

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl