Winter 2017 Make-up musthaves

Emma, Content Editor

Op het gebied van make-up kennen we ook dit seizoen weer een aantal musthaves. Zo creëer je met de juiste foundations, concealers, primers en poeders een stralende teint. De make-up van merken als Bobbi Brown, M·A·C en Charlotte Tilbury geven je perfecte wenkbrauwen, een mysterieuze cat-eye en klassieke rode lippen.

Kleur op de lippen

Klassiek, elegant en tijdloos: laat je lippen extra opvallen met een mooie lipstick van bijvoorbeeld Estée Lauder, Yves Saint Laurent of M·A·C

Zwarte mascara

De basis voor elke make-up look is toch wel de zwarte mascara. Gitzwart, eindeloos verlengend of juist subtiel: omlijst je kijkers met een van de mooiste zwarte exemplaren.

Katachtige ogen

De cat eye geeft je een dramatische en mysterieuze oogopslag. Zet de perfecte lijn met de eyeliners van merken als Estée Lauder, Laura Mercier en Dior.

In perfecte shape wenkbrauwen

Een volle wenkbrauw is niet alleen on-trend, maar ook onmisbaar voor je gezichtsuitdrukking. Met de make-up van onder meer Charlotte Tilbury en Bobbi Brown creëer je de perfecte shape.

De perfecte teint

Help de natuur een handje en creëer de perfecte teint met behulp van de juiste foundations, concealers, primers en poeders