Poeders

Een egaliserende basis, matte finish of glanzende gloed: met een poeder ziet jouw huid er stralend uit en benadruk je de schoonheid van je gezicht. Een goede poeder camoufleert oneffenheden, gaat roodheid tegen, voorkomt ongewenst glimmen en zorg ervoor dat je make-up extra lang blijft zitten. In de webshop van de Bijenkorf vind je voor iedere huid een geschikt product.

102 artikelen
Filter & sorteer
  • 102 artikelen
48 van 102 gezien

Poeders bij deBijenkorf.be

Een poeder is ideaal om de huid een egaler en matter aanzicht te geven. De Bijenkorf biedt een uitgebreid assortiment aan losse en compacte poeders met talloze unieke eigenschappen. Kies bijvoorbeeld voor een reflecterende poeder van Laura Mercier, een extra longlasting poeder van M.A.C. of een bronzende poeder van Bobbi Brown. Clinique biedt poeders met een zonfactor en verzorgende bestanddelen. En voor parel poeders moet je bij Guerlain zijn.

Welke poeder is geschikt voor mij?

Een gekleurde poeder kan er voor zorgen dat je huid een kleine kleurcorrectie krijgt. Zo laat een poeder met een gelige ondertoon je huid minder rood lijken en ziet een vale huid er een stuk levendiger uit met een rozige poeder. Voor een gezonde sunkissed glow kan je ook kiezen voor een poeder met een bronzend effect. Een witte poeder reflecteert licht en kan je huid een mooi glans geven. Wil je echter een zo’n natuurlijk mogelijk resultaat. Dan is een transparante poeder perfect voor jou.

Hoe breng je een poeder aan?

Zorg er eerst voor dat je gezicht goed gehydrateerd is door gebruik te maken van een vocht inbrengende dagcrème. Ook is het belangrijk dat je gezicht goed gereinigd is. Gebruik een tissue om vette zones droog te deppen. Je kan het product het beste aanbrengen met een kwast. Neem een ruime hoeveelheid op de kwast en schud het overtollige poeder er vervolgens weer vanaf. Begin met de delen van het gezicht waarvan het belangrijk is dat de make-up zo lang mogelijk blijft zitten, zoals de jukbeenderen, de neus en het voorhoofd. Breng de poeder vervolgens aan in draaiende bewegingen waarbij je van binnen naar buiten werkt. Als je snel last krijgt van een glimmende huid, besteed dan wat extra aandacht aan de T-zone.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl