Winkels & Openingstijden
Klantenservice

CHANEL staat bekend om cosmetica van hoogwaardige kwaliteit. De foundations van CHANEL staan garant voor een stralende en natuurlijke teint. Van glans en mat tot CC cream; de foundations van CHANEL hebben zachte, comfortabele texturen die prettig draagbaar zijn.

CHANEL foundations bij deBijenkorf.be

In de online shop van de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment foundations van CHANEL. Het assortiment bevat verschillende lijnen foundations van CHANEL. Een van de meest bekende en populaire foundations van CHANEL is [VITALUMIÈRE AQUA foundation van CHANEL1. Een lichte waterige textuur zorgt voor een ongekend natuurlijk en fris effect. Een andere vorm van een foundation is een CC cream. De CHANEL CC CREAM bevat SPF 50 en een superactieve formule die de huid nóg mooier maakt. De CC CREAM van CHANEL egaliseert, hydrateert, corrigeert, beschermt en laat de huid stralen. Wie wil dat nou niet?

CHANEL LES BEIGES foundation

Een andere populaire lijn foundations van CHANEL is LES BEIGES. Nieuw in de CHANEL LES BEIGES-lijn is LES BEIGES EAU DE TEINT. Een bijzondere nieuwe formule: een foundationwater. De microbolletjes met ingekapselde pigmenten versmelten met de huid zodra het foundationwater wordt aangebracht met het bijbehorende penseel. Daarnaast bevat de LES BEIGES-lijn van CHANEL de populaire TEINT BELLE MINE NATURELLE-foundation. De fine, lichte textuur smelt samen met de huid zonder deze af te sluiten. Een prachtig product dat jouw natuurlijke schoonheid sublimeert.