Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Wenkbrauw make-up

Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je gezicht, dus verzorg je wenkbrauwen goed met de juiste wenkbrauw make-up. Van wenkbrouwborstels tot wenkbrauwpotloden of –poeder en wenkbrauwgel. Creëer de wenkbrauwlook die past bij jouw gezichtsvorm met wenkbrauw make-up van verschillende topmerken.

75 artikelen
  • Wenkbrauwgel
  • Wenkbrauwpoeders
  • Wenkbrauwpotloden
Filter & sorteer
75 artikelen

Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je gezicht, dus verzorg je wenkbrauwen goed met de juiste wenkbrauw make-up. Van wenkbrouwborstels tot wenkbrauwpotloden of –poeder en wenkbrauwgel. Creëer de wenkbrauwlook die past bij jouw gezichtsvorm met wenkbrauw make-up van verschillende topmerken.

Wenkbrauw make-up bij deBijenkorf.be

Wenkbrauwgel, wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpoeder en wenkbrauwborstels. Deze verschillende soorten wenkbrauw make-up maken het mogelijk om de perfecte wenkbrauw te creëren. Bekijk het ruime online assortiment met wenkbrauw make-up bij de Bijenkorf.

Soorten wenkbrauw make-up

Je kunt je wenkbrauwen opmaken met verschillende soorten wenkbrauw make-up. De wenkbrauw make-up van Bobbi Brown zorgt voor vorm, dichtheid en kleur in je wenkbrauwen. Je brengt het eenvoudig aan en het blijft gedurende de hele dag zitten, dankzij de vernieuwende formules. Ga voor een wenkbrauw palet of een wenkbrauwpotlood met schuine punt voor het mooiste resultaat. Bobbi Brown weet wat je wenkbrauwen nodig hebben. Ook MAC blijft niet achter met wenkbrauw make-up. Of je nu lichte of donkere, dunne of dikke wenkbrauwen hebt, de wenkbrauw make-up van MAC is verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren. Een wenkbrauwstift breng je uiterst strak en snel aan en zorgt voor een nauwkeurig resultaat. En met een waterproof wenkbrauwgel ben je ervan verzekerd dat je wenkbrauwen de hele dag goed in model blijven. Voor luxe wenkbrauw make-up ben je bij DIOR aan het juiste adres. De wenkbrauw kit van DIOR is geïnspireerd op de expertise en professionele technieken van make-up artists. En met een wenkbrauwpotlood van DIOR geef je de wenkbrauwlijn een natuurlijk, gestructureerd effect. Maar ook de wenkbrauw make-up van Estée Lauder is een luxe aanwinst voor je beautycollectie. De wenkbrauwpotloden en wenkbrauwgels blijven de hele dag zitten en zijn verkrijgbaar in verschillende tinten. INGLOT heeft betaalbare wenkbrauw make-up in het assortiment en is ook nog eens van goede kwaliteit. Dunne wenkbrauwen vul je eenvoudig op met een wenkbrauwpotlood of –stift. En je weelderige en volle wenkbrauwen breng je in model met een wenkbrauwgel van INGLOT.

Hoe maak ik mijn wenkbrauwen op?

De perfecte wenkbrauw creëren is voor iedereen anders. De een wil graag dunne wenkbrauwen, terwijl de ander van volle wenkbrauwen houdt. Wel is het belangrijk dat je make-up voor wenkbrauwen op de juiste manier aanbrengt, want wenkbrauwen vormen de expressie van je gezicht. Hieronder een aantal tips voor het aanbrengen van wenkbrauw make-up:

  • Voordat je wenkbrauw make-up aanbrengt, kun je het beste je wenkbrauwen borstelen met een wenkbrauwborsteltje. Epileer waar nodig ook de verdwaalde wenkbrauwhaartjes.
  • Vul je wenkbrauwen op met een wenkbrauwpotlood door kleine haarvormige lijntjes te trekken.
  • Als je last hebt van een vette huid, is het raadzaam om wenkbrauwpoeder te gebruiken. Dit blijft langer zitten dan wenkbrauwpotlood of –gel.
  • Slijp je wenkbrauwpotlood regelmatig voor nauwkeurige resultaten.