Wenkbrauw make-up

Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je gezicht. Verzorg je wenkbrauwen dan ook met de juiste wenkbrauw make-up. Borstel je wenkbrauwen met een wenkbrauwborstel. Zet je wenkbrauwen aan met een wenkbrauwpotlood of –poeder. En houd ze in model met een wenkbrauwgel. Creëer de wenkbrauwlook die past bij jouw gezichtsvorm met wenkbrauw make-up van verschillende topmerken.

70 artikelen
  • Gel
  • Poeder
  • Potlood
Filter & sorteer
  • 70 artikelen
48 van 70 gezien

Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je gezicht. Verzorg je wenkbrauwen dan ook met de juiste wenkbrauw make-up. Borstel je wenkbrauwen met een wenkbrauwborstel. Zet je wenkbrauwen aan met een wenkbrauwpotlood of –poeder. En houd ze in model met een wenkbrauwgel. Creëer de wenkbrauwlook die past bij jouw gezichtsvorm met wenkbrauw make-up van verschillende topmerken.

Wenkbrauw make-up bij deBijenkorf.be

Wenkbrauwgel, wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpoeder en wenkbrauwborstels. Deze verschillende soorten wenkbrauw make-up maken het mogelijk om de perfecte wenkbrauw te creëren. Bekijk het ruime online assortiment met wenkbrauw make-up bij de Bijenkorf.

Soorten wenkbrauw make-up

Je kunt je wenkbrauwen opmaken met verschillende soorten wenkbrauw make-up. De wenkbrauw make-up van Bobbi Brown zorgt voor vorm, dichtheid en kleur in je wenkbrauwen. Je brengt het eenvoudig aan en het blijft gedurende de hele dag zitten, dankzij de vernieuwende formules. Ga voor een wenkbrauw palet of een wenkbrauwpotlood met schuine punt voor het mooiste resultaat. Bobbi Brown weet wat je wenkbrauwen nodig hebben. Ook MAC blijft niet achter met wenkbrauw make-up. Of je nu lichte of donkere, dunne of dikke wenkbrauwen hebt, de wenkbrauw make-up van MAC is verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren. Een wenkbrauwstift breng je uiterst strak en snel aan en zorgt voor een nauwkeurig resultaat. En met een waterproof wenkbrauwgel ben je ervan verzekerd dat je wenkbrauwen de hele dag goed in model blijven. Voor luxe wenkbrauw make-up ben je bij DIOR aan het juiste adres. De wenkbrauw kit van DIOR is geïnspireerd op de expertise en professionele technieken van make-up artists. En met een wenkbrauwpotlood van DIOR geef je de wenkbrauwlijn een natuurlijk, gestructureerd effect. Maar ook de wenkbrauw make-up van Estée Lauder is een luxe aanwinst voor je beautycollectie. De wenkbrauwpotloden en wenkbrauwgels blijven de hele dag zitten en zijn verkrijgbaar in verschillende tinten. INGLOT heeft betaalbare wenkbrauw make-up in het assortiment en is ook nog eens van goede kwaliteit. Dunne wenkbrauwen vul je eenvoudig op met een wenkbrauwpotlood of –stift. En je weelderige en volle wenkbrauwen breng je in model met een wenkbrauwgel van INGLOT.

Hoe maak ik mijn wenkbrauwen op?

De perfecte wenkbrauw creëren is voor iedereen anders. De een wil graag dunne wenkbrauwen, terwijl de ander van volle wenkbrauwen houdt. Wel is het belangrijk dat je make-up voor wenkbrauwen op de juiste manier aanbrengt, want wenkbrauwen vormen de expressie van je gezicht. Hieronder een aantal tips voor het aanbrengen van wenkbrauw make-up:

  • Voordat je wenkbrauw make-up aanbrengt, kun je het beste je wenkbrauwen borstelen met een wenkbrauwborsteltje. Epileer waar nodig ook de verdwaalde wenkbrauwhaartjes.
  • Vul je wenkbrauwen op met een wenkbrauwpotlood door kleine haarvormige lijntjes te trekken.
  • Als je last hebt van een vette huid, is het raadzaam om wenkbrauwpoeder te gebruiken. Dit blijft langer zitten dan wenkbrauwpotlood of –gel.
  • Slijp je wenkbrauwpotlood regelmatig voor nauwkeurige resultaten.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl