menu

Marc Jacobs

Marc Jacobs verlegt al 30 jaar de grenzen van de Amerikaanse mode. De ontwerper gelooft dat iedereen de hoofdrol speelt in zijn of haar eigen film. Door het vreugdevolle ritueel van mode, make-up en parfum kunnen we onze unieke persoonlijkheid verder vormgeven.

133 artikelen
  • Dames
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 133 artikelen
48 van 133 gezien

Marc Jacobs verlegt al 30 jaar de grenzen van de Amerikaanse mode. De ontwerper gelooft dat iedereen de hoofdrol speelt in zijn of haar eigen film. Door het vreugdevolle ritueel van mode, make-up en parfum kunnen we onze unieke persoonlijkheid verder vormgeven.

Marc Jacobs bij debijenkorf.be

Sinds 1986 brengt Marc Jacobs al collecties uit onder zijn eigen naam, maar de ontwerper werd pas echt bekend als creative director van Perry Ellis. In 1992 bracht hij de glamour van de jaren tachtig ten einde met zijn beruchte Grunge collectie. De modewereld was diep geschokt en beledigd. “Was Marc Jacobs blind toen hij deze looks samen stelde” vroeg de New York Times zich af. Niemand had toen nog door hoe zeer Jacobs zijn tijd vooruit was. Marc Jacobs werd ontslagen bij Perry Ellis, maar won wel de CFDA Womenswear Designer of the Year award en werd een aantal jaar later aangesteld om Louis Vuitton nieuw leven in te blazen. Weer had Jacobs lak aan alle regels. Zo ging hij samenwerkingen aan met de graffiti artist Stephen Sprouse. Hij nodigde hij hem uit om een dadaïstisch statement te maken en over het heilige Louise Vuitton monogram heen te verven. Dankzij zijn crossovers met de kunstwereld en populair culture wordt Jacobs ook wel gezien als de hedendaagse Andy Warhol.

De allernieuwste ready to wear collectie van Marc Jacobs

Met Marc Jacobs allerlaatste collectie brengt hij 26 looks uit zijn iconische Grunge collectie terug. De collectie is vandaag de dag net zo relevant als dat het in 1992 revolutionair was. Grunge staat aan de basis van Marc Jacobs gedachtegoed. Authentiek en geaccepteerd, vrij en tolerant, ironisch en pervers: grunge is een ode aan het alledaagse en het uitzonderlijke. Cathy Horn schrijft nu voor The Cut dat ze niet begrijpt waarom ze destijds de significantie van de Grunge collectie niet erkende.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl