Marcelo Burlon

De County of Milan-ontwerper Marcelo Burlon komt komend seizoen met een gedurfe collectie geinspireerd op de Renaissance en Shakespeare. Voor de man vertaalt deze collectie zich naar gewaagde punkachtige T-shirts, stoere zwart/wit geblokte hoodies en jacks met vurige dierenprints. De designer staat bekend om zijn unieke, spraakmakende ontwerpen.

Marcelo Burlon

31 artikelen
Filter & sorteer
31 artikelen
31 van 31 gezien

Marcelo Burlon bij deBijenkorf.be

Marcelo Burlon belichaamt een bepalende kwaliteit van moderniteit. Het designermerk is uitbundig in creativiteit en durft grenzen te verleggen door opvallende ontwerpen te creëren. De collecties zijn te herkennen aan het gebruik van opvallende kleuren en opdruk. Er ontstaat zo een collectie die perfect past bij het huidige modebeeld, waarbij trends niet worden gevolgd, maar door Marcelo Burlon worden gecreëerd.

De mode voor heren van Marcelo Burlon

Marcelo Burlon voor heren wordt ruim gerepresenteerd bij de Bijenkorf. Het assortiment past perfect bij de tijdsgeest van nu. Zo wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van grafische prints op de Marcelo Burlon T-shirts voor heren. Het huidige aanbod wordt dan ook zoals altijd gekenmerkt door de Wings-opdruk. Dezelfde soort ontwerpen zijn ook terug te vinden in de collectie truien & vesten. Wil je de outfit helemaal compleet maken? Er bestaan verschillende sweatpants en joggingbroeken van Marcelo Nurlon met colour blocking. Het designermerk uit Milaan geeft je een stoer, sportief en stijlvol uiterlijk.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu