Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Marie Jo L'Aventure

Marie Jo L’Aventure is een uitbreidende collectie van het klassieke en romantische lingeriemerk Marie Jo. Deze collecties zijn vaak meer gericht op trends en minder gericht op kant. Dit label biedt verschillende bh’s, van beugel bh’s tot T-shirt bh’s en bralettes.
  • Home
  • icon--arrow_small__rightMarie Jo

Marie Jo L'Aventure

1 artikelen
  • T-shirt bh's
Filter & sorteer
1 artikelen
1 van 1 gezien

Marie Jo L’Aventure bij deBijenkorf.be

Wat de lingerie van Marie Jo L’Aventure kenmerkt? Krachtige kleuren, flatterende designs, visuele details… Deze lijn van Marie Jo is een mix tussen verfrissend en sensueel, waar het oog keer op keer naartoe getrokken wordt. Bij de Bijenkorf vind je lingeriesetjes van Marie Jo L’Aventure waarin elke vrouw zich zelfzeker kan voelen. Ontdek hier jouw nieuwe favoriete lingerie.

De collectie Marie Jo L’Aventure

Dames die op zoek zijn naar een bh hebben in de collectie van Marie Jo L’Aventure geruime keuze. Hier vind je push-up bh’s, voorgevormde bh’s, strapless bh’s, balconettes, T-shirt bh’s, … En dat zijn slechts enkele van de bh’s uit het assortiment. Combineer ze met een bijpassende slip, hipster, short of string en vorm je nieuwe favoriete lingerieset. Wie een mooi kleurtje heeft, zal mooi staan met een lichtgeel setje. Wil je iets dat altijd goed is? Ga dan voor een classy zwarte of een mooie rode lingerieset. Deze passen bij elke huidtint. Ook vind je hier een mooie witte lingerieset. Aan jou de keuze!