Marlies Dekkers

Het Nederlandse lingeriemerk Marlies Dekkers staat wereldwijd bekend om haar bh’s met extra sierlijke bandjes. Haar collecties zijn innoverend en stralen kracht uit. Marlies Dekkers heeft de lingeriewereld voorgoed veranderd met haar inspirerende designs en wil vrouwen meer zelfvertrouwen geven met haar lingerie.
  • Home
  • arrow-small__rightMarlies | dekkers

Marlies | dekkers

245 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
245 artikelen

Marlies Dekkers bij debijenkorf.be

Het Nederlandse lingeriemerk Marlies Dekkers laat vrouwen stralen van het zelfvertrouwen. De comfortabele, ondersteunende en bovenal sexy Marlies Dekkers bh’s, slips en body’s zijn een ode aan de vrouwelijke rondingen. Als pionier van de “innerwear als outerwear” trend wordt Marlies Dekkers in zowel binnenland als buitenland beschouwd als trendsettend, innovatief en baanbrekend. De kenmerkende Marlies Dekkers straps hebben inmiddels een iconische status verworven. Maar ook de legendarische jeans bh maakt onderdeel uit van de collectie. Of kies jij voor een gewaagde Marlies Dekkers slip met een leerlook?

Over de designer Marlies Dekkers

Als jong meisje kon Marlies Dekkers niet wachten totdat ze haar eerste bh kon gaan kopen. Toen het moment eenmaal daar was draaide het uit op een enorme teleurstelling. Ze vond het aanbod maar seksloos en eenzijdig. In 1984 begon Marlies Dekkers haar aan haar studie aan de kunstacademie. Daar vormde haar passie voor vrouwelijke sensualiteit de leidraad door haar werk. Haar afstudeerproject – de beruchte blotebillenjurk – wordt lovend ontvangen. In de eerste bh die Marlies Dekkers ontwerpt is haar signatuur al duidelijk merkbaar. De sexy spider bh bestaat namelijk enkel uit straps.

Badmode van Marlies Dekkers

Als lingeriedesigner is de zee een grote inspiratiebron voor Marlies Dekkers. “De zee heeft een magische uitwerking. Aan zee voelen mensen zich verleid om hun kleren uit te trekken” aldus Dekkers. Daarom ontwerpt Marlies Dekkers ook badmode. De badpakken en bikini’s van Marlies Dekkers verhullen en ondersteunen precies op de juiste plekken, waardoor jouw figuur prachtig uitkomt. In de badmode van Marlies Dekkers voel jij je net zo zelfverzekerd als in je kleding. De huidige collectie is geïnspireerd op de pin-up mode uit de jaren ’50; een tijd waarin de vrouwelijke rondingen zegevieren met ambassadrices als Marilyn Monroe en Betty Page.