Winkels & Openingstijden
Klantenservice

MarMar COPENHAGEN

Een kindercollectie gemaakt met aandacht voor detail en een flinke hoop liefde: dat is wat MarMar COPENHAGEN te bieden heeft. Ontdek een harmonieus palet van zachte tinten en speelse details in de kledij voor kinderen van 0-16 jaar.

MarMar COPENHAGEN

55 artikelen
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
55 artikelen

MarMar COPENHAGEN bij debijenkorf.be

Opgericht door Marlene Holmboe, Deense mama van een zoon en tweelingmeisjes, zag MarMar COPENHAGEN het licht in 2008. Sindsdien verovert het Scandinavische merk de harten van vele ouders en hun kinderen. De kwalitatieve kinderkleding van MarMar COPENHAGEN kenmerkt zich door gesofisticeerde en luxueuze basics, voorzien van originele details. Omdat de kleding wordt vervaardigd uit sterke stoffen gaan ze enorm lang mee en is dit label een duurzamere keuze.

MarMar COPENHAGEN: unieke kinderkleding in een zacht kleurenpalet

MarMar COPENHAGEN maakt collecties met een volledige kindergarderobe in het achterhoofd. Zo vind je er meisjeskleding en kleding voor jongens tot 16 jaar, maar ook de mooiste items voor baby's. Ze voorzien jouw kroost ieder jaar opnieuw van warme kledij voor herfst en winter én van schitterende lente- en zomerkleren. Van MarMar COPENHAGEN leggings tot leuke tops en warme broeken: met de kleding van MarMar COPENHAGEN zien je bengels er stralend uit. In welk kledingstuk zie jij je kinderen al shinen?