Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Mason Garments

Mason Garments is het high-end footwear label van de designer Rendi Aditia. Al vanaf jonge leeftijd had Rendi Aditia een onbeschrijfbare behoefte om luxury items te dragen. De premium Mason Garments sneakers van zijn dan ook een afspiegeling van zijn persoonlijke stijl en interesses.

Mason Garments

43 artikelen
  • Hoge sneakers
  • Lage sneakers
Filter & sorteer
43 artikelen
43 van 43 gezien

Mason Garments bij debijenkorf.be

Op zoek naar een paar unieke sneakers? Bij het Nederlandse merk Mason Garments ben je aan het juiste adres voor high-end footwear die stijlvol en elegant oogt. Deze fantastische schoenen worden ontworpen in Amsterdam en vervaardigd in Italië, waar ze expert zijn op het vlak van puur vakmanschap in de luxe-industrie. Zo komt de kwaliteit van Mason Garments nog meer tot leven. Comfortabel, stijlvol en elegant: de schoenen van Mason Garments lijken wel speciaal voor jou gemaakt. Bij de Bijenkorf vind je de allermooiste exemplaren én kun je genieten van zachte prijzen en heerlijke kortingen in de Mason Garments outlet.

De geschiedenis van Mason Garments

Toen de Nederlandse ontwerper Rendi Aditia opgroeide in de jaren '90, droegen hij en zijn gezin luxueuze mode van de bovenste plank. Dat inspireerde hem om later zelf aan de slag te gaan met het ontwerpen van unieke high fashion Mason Garments sneakers die klasse uitstralen. ‘Mason’ verwijst naar verschillende personen die vanuit hun eigen perspectief en persoonlijke verhaal streven naar een gezamenlijk doel en succes. Daarom is het team van Mason Garments opgebouwd uit teamleden van diverse achtergronden. Hun visie is echter dezelfde: de meest hoogstaande schoenen maken om een unieke plaats te veroveren in de luxe-industrie.

Mason Garments: stijlvol schoeisel voor modieuze heren, dames en kinderen

Mason Garments maakt niet alleen elegante schoenen voor heren; ook modebewuste vrouwen die houden van high fashion kunnen genieten van de fantastische collectie damesschoenen van Mason Garments. Wil je ook je bengels voorzien van waanzinnige sneakers van dit Nederlandse merk? Neem dan zeker ook een kijkje bij het aanbod Mason Garments kinderschoenen.