Matt & Nat

De producten van het Canadese merk Matt & Nat lijken misschien van leer, maar niets is minder waar. Al sinds de oprichting van Matt & Nat in 1995 maakt dit merk al haar producten op een duurzame wijze. Ontdek de vegan tassen en accessoire collectie hier bij de Bijenkorf.
  • Home
  • arrow-small__rightMatt & Nat

Matt & Nat

12 artikelen
  • Crossbodytassen
  • Schoudertassen
  • Shoppers
  • Rugzakken
Filter & sorteer
12 artikelen
12 van 12 gezien

Matt & Nat bij debijenkorf.be

Wie graag kiest voor stijlvol en duurzaam is bij Matt & Nat aan het juiste adres. Het Canadese merk ontwerpt elegante tassen en accessoires van vegan leer. Bij de Bijenkorf vind je onder meer crossbodytassen, handtassen en rugzakken van Matt & Natt.

Elegante tassen van vegan leer

De bijzondere creaties van Matt & Nat zijn gemaakt van vegan leer. De samenstelling van dit leer is afkomstig van plantaardige materialen zoals kurk, rubber en plastic flessen. Het Canadese merk kiest al sinds 1995 voor deze duurzame manier van werken. De tassencollectie van Matt & Nat kenmerkt zich door het tijdloze, moderne design. Draag de leren crossbodytassen van Matt & Natt tijdens een dagje winkelen of naar een chic diner. Zowel de bekende Ritch als de Sam crossbodytas wordt ontworpen in uiteenlopende kleuren zoals zwart, bruin en blauw. De handtassen van Matt & Natt hebben een stijlvolle, eigentijdse touch dankzij de frisse kleuren in roze en groen. Naast het esthetische ontwerp zijn de handtassen van Matt & Nat ook voorzien van een handige ritssluiting en vakken.