MeisterSinger

Klassieke polshorloges gecombineerd met een Zwitsers uurwerk? Dat is de specialiteit van horlogemerk MeisterSinger. De ontwerpen zijn echte designklassiekers en kenmerkend voor het merk zijn de dunne lunette, de functionele typografie en het geharde acrylglas.
  • Home
  • icon--arrow-micro-rightMeisterSinger
1 artikelen
  • Analoge horloges
Filter & sorteer
1 artikelen
1 van 1 gezien

MeisterSinger bij deBijenkorf.be

Heb jij onze uitgebreide collectie MeisterSinger al ontdekt? De Bijenkorf heeft een rijk assortiment van MeisterSinger horloges voor mannen en vrouwen. In de collectie MeisterSinger voor dames vindt je vintage horloges met een grote kast, voorzien van leren horlogebanden en een gedetailleerde wijzerplaat. Eveneens geldt deze stijl voor de collectie van MeisterSinger voor heren. Welk uurwerk draag jij binnenkort om de pols?

De horloges van MeisterSinger voor dames en heren

Luxe horloges zijn voor vele een belangrijk accessoire. MeisterSinger is één van de meest prominente horlogemerken ter wereld, vooral door de prachtige wijze waarop de horloges zijn vormgegeven. Zo heeft ieder MeisterSinger horloge, van de MeisterSinger Neo tot de MeisterSinger Perigrapgh, een prachtige vintage look. Door deze uitstraling is het horloge tijdloos. Vooral door de uitmuntende techniek zal je ook geen ander horloge willen dragen. Ga voor een van de analoge MeisterSinger horloges voor heren! Of wordt het een van de bruine, zwarte of grijze klokjes uit onze collectie van MeisterSinger horloges voor dames? Maak je keuze samen met de Bijenkorf!