/*! core-assets 4.0.0-53 - Thu Feb 15 2018 11:43:27 GMT+0100 (CET) - šŸ¦† */

Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen gratis geleverd

Evenementen voor Privilege Members

Evenementen voor Privilege Members

Bij de Bijenkorf is iedereen bijzonder. Maar onze Privilege Members koesteren we nog een beetje extra. Bijvoorbeeld met inspirerende evenementen op het gebied van fashion, beauty en food & lifestyle.

Geef uw interesses aan in 'Mijn Account' en laat bij iedere aankoop uw digitale klantenpas zien bij de kassa. Dan kunnen wij u uitnodigen voor de evenementen die u leuk vindt.

Houd deze pagina in de gaten voor de nieuwste evenementen speciaal voor Privilege Members.

24 en 25 maart Privilege Member Weekend

Op 24 en 25 maart valt er voor Privilege Members extra veel te genieten bij de Bijenkorf. Kom kijken, proeven en ontdekken en laat u verrassen.

Bekijk meer informatie

Afgelopen evenementen

Hieronder een greep uit de vele Privilege Member evenementen die wij eerder organiseerden.

2017 Rooftop Garden

Van 14 tot en met 23 juli toverden wij de daken van de Bijenkorf Eindhoven en Amstelveen om tot ware stadstuinen op grote hoogte. Speciaal voor Privilege Members organiserden wij verschillende workshops in het kader van deze zomerse stadstuin, vol ontspanning en plezier.

2017 Operadagen

Van 12 tot en met 21 mei 2017 heeft de Bijenkorf voor de 12e keer deelgenomen aan de Operadagen Rotterdam. De Bijenkorf Rotterdam organiseerde in dit kader weer een aantal exclusieve concerten. Zo was er het Rooftopconcert op het dak van de Bijenkorf Rotterdam en een smakelijk lunchconcert onder het genot van opera.

2017 Magie van Cosmetica

Een kleur die uw ogen laat schitteren en uw huid doet stralen. Een geur die u meevoert naar de sterrenhemel bij nacht. Dat is de magie van cosmetica. Op 9 en 10 november nodigden wij Privilege Members uit om dit zelf te ontdekken tijdens exclusieve beauty-avonden.

2017 Feest der letteren

Literatuur komt tot leven tijdens het jaarlijkse Feest der Letteren. Dit schrijversevenement op zaterdag 8 april in de Bijenkorf Amsterdam bood Privilege Members een uitgelezen kans om bekende auteurs te ontmoeten en exclusieve sessies bij te wonen.

2017 Fashion show

Speciaal voor Privilege Members toonden wij op zaterdag 16 september de nieuwste trends en mooiste items voor het nieuwe modeseizoen. In de Beurs van Berlage in Amsterdam vond een wervelende modeshow plaats, waarbij een diversiteit aan modellen in de mooiste materialen over de catwalk loopt.

2017 Kookboeken 7-daagse

Op donderdag 16 november organiseerde de Bijenkorf Den Haag een bijzonder culinaire avond met sterrenchefs, kookboekenschrijvers en foodbloggers. Speciaal voor Privilege Members lieten Peter Lute en Joris Bijdendijk tijdens een exclusieve masterclass zien hoe de sterren van de hemel worden gekookt.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Gratis levering (Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen geleverd)

Met een webshopaccount profiteer je van gratis levering.

Bestel je op zaterdag en zondag voor 22.00 uur, dan wordt je bestelling maandag geleverd.

Log in of maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en profiteer direct van gratis levering

Levermethode Met account
Leveren PostNL (3,95) gratis
Ophalen UPS Access Point (2,95) gratis
Ophalen in Bijenkorf-winkel (gratis) gratis

Gratis retourneren

Retourneren is eenvoudig, snel en gratis. Er zijn verschillende mogelijkheden om je webshopbestelling binnen 21 dagen te retourneren.

UPS Access Point gratis
Bijenkorf-winkel gratis

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement

Ben je al accounthouder? Log hieronder in om direct gebruik te maken van gratis levering.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in Belgiƫ? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl