Vandaag voor 22:00 uur besteld, morgen geleverd

Evenementen voor Privilege Members

Evenementen voor Privilege Members

Bij de Bijenkorf is iedereen bijzonder. Maar onze Privilege Members koesteren we nog een beetje extra. Bijvoorbeeld met inspirerende evenementen op het gebied van fashion, beauty en food & lifestyle.

Geef uw interesses aan in 'Mijn Account' en laat bij iedere aankoop uw digitale klantenpas zien bij de kassa. Dan kunnen wij u uitnodigen voor de evenementen die u leuk vindt.

Houd deze pagina in de gaten voor de nieuwste evenementen speciaal voor Privilege Members.

Afgelopen evenementen

Hieronder een greep uit de vele Privilege Member evenementen die wij eerder organiseerden.

2018 Fashion show

Speciaal voor Privilege Members toonden wij op zaterdag 17 maart de nieuwste trends en mooiste items voor het nieuwe modeseizoen. In het World Trade Centre in Rotterdam vond een kleurrijke modeshow plaats, waarbij een diversiteit aan modellen in de mooiste collecties over de catwalk liep.

2018 Hello Beautiful

Diverse professionele beauty experts onthulden hun geheimen op het gebied van make-up, huidverzorging en geuren. Gedurende drie weekenden leerden Privilege Members de beste tips & tricks van de mooiste merken en konden persoonlijke vragen worden gesteld.

2018 Centraal Museum Utrecht

Op zondag 15 april bezochten Privilege Members al een week vóór de officiële opening de overzichtstentoonstelling van Jan Taminiau, Reflections, in het Centraal Museum Utrecht.

2017 Rooftop Garden

Van 14 tot en met 23 juli toverden wij de daken van de Bijenkorf Eindhoven en Amstelveen om tot ware stadstuinen op grote hoogte. Speciaal voor Privilege Members organiserden wij verschillende workshops in het kader van deze zomerse stadstuin, vol ontspanning en plezier.

2017 Operadagen

Van 12 tot en met 21 mei 2017 heeft de Bijenkorf voor de 12e keer deelgenomen aan de Operadagen Rotterdam. De Bijenkorf Rotterdam organiseerde in dit kader weer een aantal exclusieve concerten. Zo was er het Rooftopconcert op het dak van de Bijenkorf Rotterdam en een smakelijk lunchconcert onder het genot van opera.

2017 Kookboeken 7-daagse

Op donderdag 16 november organiseerde de Bijenkorf Den Haag een bijzonder culinaire avond met sterrenchefs, kookboekenschrijvers en foodbloggers. Speciaal voor Privilege Members lieten Peter Lute en Joris Bijdendijk tijdens een exclusieve masterclass zien hoe de sterren van de hemel worden gekookt.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl