Tafels

Op zoek naar dé perfecte eettafel, salontafel of bijzettafel? Laat je inspireren door verschillende tafels in de webshop van de Bijenkorf. Je vind hier tafels van verschillende formaten, vormen en materialen. Een tafel geeft extra sfeer in de huiskamer en maakt jouw interieur compleet.

67 artikelen
  • Bijzettafels
  • Salontafels
Filter & sorteer
67 artikelen

Op zoek naar dé perfecte eettafel, salontafel of bijzettafel? Laat je inspireren door verschillende tafels in de webshop van de Bijenkorf. Je vind hier tafels van verschillende formaten, vormen en materialen. Een tafel geeft extra sfeer in de huiskamer en maakt jouw interieur compleet.

Tafels bij deBijenkorf.be

Samen aan tafel. Het klinkt cliché, maar een goede tafel zorgt ervoor dat mensen bij elkaar komen. Of je nu samen gaat eten, een vergadering hebt of elkaar ontmoet – de tafel is een plek voor conversatie en ontspanning. Of misschien zoek wel je een goede tafel die dienst kan doen als werkblad of bureau? In de onlineshop van de Bijenkorf vind je verschillende varianten eettafels, salontafels en bijzettafels van verschillende interieurmerken.

Aan tafel! De tafel als bron van gezelligheid in huis of tuin.

Op zoek naar een tafel met een langwerpig blad waar je met meerdere gasten aan kan zitten? Voor een diner heb je de juiste tafel nodig. Of misschien heb je wel een gekke hoek in de living? Zo’n langwerpige tafel is dan niet altijd praktisch. Met een ronde tafel richt je deze hoek toch fraai in. Met een retro booglamp boven de tafel maak je van jouw eetkamer of een plek waar mensen graag aanschuiven.

Wil je je tuin of balkon omtoveren tot een petit café of restaurant met tuinmeubels? Met klaptafels van Emu en Fermob hebben een weersbestendige coating. Je zet deze bistrotafels ook weer eenvoudig aan de kant als ze opgeborgen moeten worden.

Salontafels voor in de zithoek

Een salontafel of een koffietafel heeft een voorname plek in de living of zithoek. Oorspronkelijk werd de salontafel ontwikkeld tijdens de renaissance, het werd de plek waar doorgaans koffie wordt gedronken en was versierd met verschillende ornamenten. Een salontafels van Zuiver maakt een uitstekend statement piece in je living met glas, marmer en metaal. Toch wordt ook veel hout gebruikt als natuurlijk materiaal. De salontafels van Muuto van houtfineer kun je met meerdere stuks bij elkaar zetten, zo heb je meer bladoppervlak.

De designertafels van Normann Copenhagen combineren verschillende materialen. De details van het Deense merk zijn speels en organisch qua vorm. Zo gebruiken hebben hun tafels vaak stompe ronde tafelpoten, daarmee herken je de tafeltjes van dit interieurmerk direct.

Een mooie bijzettafel voor favoriete spullen

Voor een mooie kamerplant, een plantenbiotoop, voor alle magazines die je nog wil lezen, de plek voor een opvallende lamp, fotolijstje, of een beeldje wat je als aandenken mee hebt genomen van een bijzondere reis. Een bijzettafel hoeft niet altijd praktisch zijn, maar kan ook een klein altaar vormen. Een bijzetter is voor alle spullen die je een speciale plek wil geven in huis. Zo verander je in een handomdraai een tafeltje in een knusse hoek.

Om deze reden schenken verschillende woonmerken steeds meer aandacht aan het ontwerp van geschikte bijzettafeltjes. Een bijzettafel van Hay is strak, maar opvallend door zijn vormgeving en kleuren ontwerp. Citroengeel, donkergroen of een zachte pastel – het Deense merk experimenteert met kleur. De tafels zijn eenvoudig af te nemen met een zachte doek. Zo voorkom je dat er krasjes komen op het blad.