MIL & MATCH

Lunchen met Miljuschka Witzenhausen

Culinaire duizendpoot Miljuschka Witzenhausen heeft nu ook haar eigen servies, genaamd Mil & Match. Het serviesgoed is gemaakt voor gezelligheid en genieten, aldus Miljuschka. In ecru, roze en blauw; alles is combineerbaar, stapelbaar, makkelijk schoon te maken én ontworpen om tot de bodem leeg te lepelen.

Miljuschka viert de lancering van haar servies bij de Bijenkorf Utrecht op donderdag 7 maart met een exclusieve lunch voor Privilege Members. U kunt als een van de eersten kennismaken met Mil & Match en genieten van de gerechtjes die Miljuschka speciaal voor deze gelegenheid heeft bedacht.

De Bijenkorf Utrecht
Donderdag 7 maart, 12.30 - 14.00 uur
Deelname kost 10,- per persoon

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl