Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Missoma

Missoma loopt voorop als het aankomt op verfijnde juwelen voor de moderne vrouw. Ontdek eigentijdse statement juwelen of laat je verleiden door de delicate kleinoden van Missoma voor alledag.

Missoma

48 artikelen
Filter & sorteer
48 artikelen
48 van 48 gezien

Missoma bij debijenkorf.be

Het Britse Missoma biedt juwelen met een heel eigen stijl, zodat jij je unieke zelf kunt laten zien aan de wereld. Opgericht door een moeder en haar twee dochters, kenmerkt dit label zich door een sterke dosis girl power en weet het merk deze kracht te vertalen naar prachtige sieradencollecties. Van statement oorbellen tot verfijnde kettingen en chunky armbanden: met Missoma creëer je je eigen stijl.

Missoma: Meghan Markle's favoriete sieradenmerk

Missoma focust zich op het vervaardigen van semi-fijne juwelen die je elke dag kunt dragen en kunt stylen voor verschillende gelegenheden. Zo zijn de oorbellen, kettingen, armbanden en ringen van Missoma perfect op zichzelf te dragen, maar kun je ze ook combineren met elkaar of in laagjes dragen. Met dit merk mix en match je er best op los, om zo jouw authentieke stijl te ontdekken. Bovendien zijn de designers geïntrigeerd door de krachten van diverse kristallen en edelstenen en willen ze die krachtige eigenschappen doorgeven aan de sterke vrouwen van vandaag. Niet voor niets wordt het merk steevast aanbevolen door echte powervrouwen zoals Meghan Markle.