Moleskine

Het Moleskine notitieboekje is de erfgenaam en opvolger van de legendarische notitieboekjes die door kunstenaars en denkers in de afgelopen twee eeuwen worden gebruikt. Het originele notitieboek is nu onderdeel van een familie van veelzijdige artikelen voor zowel dagelijkse als buitengewone reizen.

Moleskine

120 artikelen
Filter & sorteer
  • 120 artikelen
48 van 120 gezien

Moleskine bij deBijenkorf.be

Moleskine: je kent het merk ongetwijfeld wel van de agenda’s en notitieboekjes. Dankzij hun tijdloze en klassieke uitstraling zullen deze nooit vervelen en altijd stijlvol blijven. Daarnaast bevatten zowel de agenda’s als de notitieboeken een overzichtelijke indeling waarmee je gemakkelijk in één oogopslag ziet wat de dag jou te bieden heeft. De Bijenkorf biedt een uitgebreide selectie agenda’s en notitieboekjes van Moleskine zodat jij ongetwijfeld jouw ideale exemplaar vindt.

Voor welke Moleskine agenda kies jij dit jaar?

Bekijk ons assortiment Moleskine agenda’s 2018 / 2019 en vind jouw nieuwste aanwinst voor dit jaar! Wordt het een Moleskine agenda in neutraal blauw of zwart, of besluit je dit jaar voor een rood of groen gekleurd exemplaar te gaan? De agenda’s zijn verkrijgbaar met een harde of een zachte kaft en bevatten allemaal een elastiek dat over de voorzijde loopt. Ook kun je kiezen uit verschillende indelingen: één week per twee pagina’s of één dag per pagina. Ga voor een handzaam mini formaat of ga voor het reguliere formaat. Dankzij de ruime keuze is er voor ieder een passende Moleskine agenda te vinden.

Limited edition notitieboekjes van Moleskine

Naast de reguliere collectie Moleskine notitieboeken vind je bij ons ook een aantal Limited Edition exemplaren. Deze komen onder andere in de vorm van een trendy roze Barbie notitieboek, een Batman notitieboek met gave zwart-witte kaft en zelfs een Pokémon Snorlax Limited Edition notitieboek! Hoewel de notitieboekjes van buiten een bijzondere uitvoering hebben, hebben ze van binnen nog steeds een overzichtelijke gelinieerde indeling. Zo kun je alle pagina’s gemakkelijk vullen met al jouw gedachten en ideeën.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl