Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Molton Brown

De heerlijke geuren en exotische ingrediënten van Molton Brown zijn afkomstig van over heel de wereld en zorgen ervoor dat je huid er steeds gezond uitziet. Het uitgebreide assortiment van luxe producten rijkt van voedende handzepen tot relaxerende badoliën voor zowel mannen als vrouwen.

Molton Brown

65 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
65 artikelen

Molton Brown bij deBijenkorf.be

In de online shop van de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment van het Engelse merk Molton Brown. De luxe bad- & douchegels van Molton Brown bevatten bijzonder geurige, natuurlijke en exotische ingrediënten als neroli, patchoeli, gember en kokos. Bijzondere geurcombinaties zorgen ervoor dat je bad- en douchemoment een luxe en ontspannend moment wordt. Je kunt je na het baden of douchen nog langer hullen in de zalige geuren van Molton Brown met een bodylotion of huidolie. Daarnaast heeft Molton Brown diverse verzorgingssets in de collectie.

Over Molton Brown

Het luxe Engelse merk Molton Brown, opgericht in 1973, produceert hoogwaardige bad- en douchegeld, bodylotions en handverzorgingsproducten. Gedurfde geurcombinaties en exotische ingrediënten zorgen voor een ware geursensatie. De iconische Orange & Bergamot-lijn behoort tot de bestsellers van Molton Brown. Een zalige frisse geur die de zintuigen prikkelt en verrijkt is met vitaminerijke ingrediënten. Een ander fijn iets is dat producten van Molton Brown niet worden getest op dieren. Voor welke Molton Brown-geurcombinatie kies jij?