Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Duurzamer

Molton Brown

Mini Woody & Aromatic Eau de Toilette Discovery Set – parfumset

45,-
Molton BrownMolton Brown Mini Woody & Aromatic Eau de Toilette Discovery Set – parfumset119209228600000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Een geurontdekkingsset met drie houtachtige en aromatische eaux de toilette. Geef je zintuigen nieuwe perspectieven met deze onderscheidende geuren om te vernieuwen en te verheffen. Verlaat de gebaande paden met de kruidige Re-charge Black Pepper; overspoel de zintuigen met de met zout besprenkelde combinatie van Coastal Cypress & Sea Fennel; verdwaal in een meeslepend bos met Mesmerising Oudh Accord & Gold.

Ontdek Londen via de wereld We werken samen met onze parfumeurs om je duurzame, onderscheidende geuren aan te bieden waar je dol op zult zijn. Onze Eaux de Parfum and Toilette, iconische bad-, lichaams-, haar- en homecollecties zijn gemaakt in Engeland en zijn nooit op dieren getest. Wij stimuleren een beauty die milieuvriendelijker is.

Deze set bevat: Re-charge Black Pepper Eau de Toilette 7,5 ml, Coastal Cypress & Sea Fennel Eau de Toilette Mesmerising Oudh Accord 7,5 ml en Gold Eau de Toilette 7,5 ml.

Gebruikstips: deze Eaux de Toilette in ontdekkingsformaat kunnen in combinatie met de Fragrance Travel Case worden gebruikt