Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Binnenkort verkrijgbaar Mondkapjes

Steeds meer modemerken steken de traditionele mondkapjes in een modern jasje. Mondmaskers zijn namelijk niet bepaald flatteus. Bij de Bijenkorf.be kun je binnenkort terecht voor een collectie met mondkapjes die functioneel en stijlvol zijn.

Mondkapjes bij de Bijenkorf

In Azië is het de normaalste zaak van de wereld, maar wij in België moeten nog aan het idee wennen: mondkapjes. Toonaangevende modemerken helpen je een handje, door de mondmaskers in een modern jasje te steken. In Azië is het tegenwoordig on-trend om mondkapjes te dragen met een stijlvol design. Nu we in België ook mondkapjes moeten dragen, zal deze trend langzamerhand naar België overwaaien. Ontdek binnenkort de verschillende exemplaren in het aanbod van de Bijenkorf.be.

Designer mondkapjes

Bij de Bijenkorf.be vind je binnenkort mondkapjes van diverse toonaangevende modemerken. Zo vind je in de collectie stoffen mondkapjes van Off-White met het iconische logo print. Dankzij de uiterst herkenbare pijlen en diagonale strepen, zijn deze designer mondkapjes een stijlvolle toevoeging aan je outfit. Ook heb je de keuze uit mondkapjes van merken als Calvin Klein, G-Star of Denham. Heb jij al een mondmasker aangeschaft?