Winkels & Openingstijden
Klantenservice
bestseller
Duurzamer

Moroccanoil

All-In One Leave-In Conditioner - hydraterende haarspray

Vanaf 16,-2024-03-02T13:50:12.658Z16
MoroccanoilMoroccanoil All-In One Leave-In Conditioner - hydraterende haarspray599609021800000

Moroccanoil All in One Leave-in Conditioner ontklit direct en maakt het haar klaar voor moeiteloze styling. Deze lichtgewicht, zijdezachte formule zorgt voor intense hydratatie en conditioneert tot zacht, hernieuwd haar terwijl het ook beschermt tegen (hitte) beschadiging en breekbaarheid.

Door het toevoegen van verschillende aminozuren zorgt de spray er ook voor dat het haar versterkt wordt en gemakkelijker te stylen is. Het is te gebruiken op nat én op droog haar, na een vertrouwde wasbeurt met Hydrating Shampoo en Conditioner. Ook als hierna nog gebruik is gemaakt van Intense of Weightless Hydrating Mask, is de All in One Leave-in Conditioner perfect voor extra, langdurige hydratatie en handelbaarheid.

De hoeveelheid die je op het haar aanbrengt kun je het beste aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Jij kent jouw eigen haar het beste!

Gebruikstips:
- Je kunt de spray dichtbij of wat verder van het haar af aanbrengen, of de Conditioner eerst op je handen sprayen en vervolgens door het haar heen kammen
- Spray over schoon, handoekdroog haar
- Kam goed door en style vervolgens zoals gewenst
- Kan ook gebruikt worden om haar op de dagen na het wassen te verfrissen

Moroccanoil16,-

All-In One Leave-In Conditioner - hydraterende haarspray