Winkels & Openingstijden
Klantenservice
SustainableDuurzamer

Moroccanoil

Mini Blonde Perfecting Purple Shampoo - travel size

12,502023-11-29T15:27:59.571Z12.5
MoroccanoilMoroccanoil Mini Blonde Perfecting Purple Shampoo - travel size599609020200000
Maat70 ml

Breng de beste versie van jouw haarkleur naar boven met Blonde Perfecting Purple Shampoo: speciaal ontwikkeld voor blond, opgelicht (inclusief brunettes) en grijs haar.

De vervaging van een blonde haarkleur kan onderliggende gele pigmenten blootleggen, net als dat opgelichte donkere basiskleuren voor ongewilde oranje ondertonen kunnen zorgen. Ook grijs haar is gevoelig voor het verkrijgen van gele ondertonen door externe invloeden zoals vervuiling, milieu en medicatie.

Moroccanoil Purple Perfecting Shampoo is een kleur-corrigerende shampoo die blond, geblondeerd en grijs haar op een milde wijze reinigt en gele en oranje tonen in het haar neutraliseert. De violetpigmenten in de Purple Perfecting Shampoo zorgen voor kleurverdieping, extra dimensie en een natuurlijke glans. Ze geven ultieme dekking en opfrissing aan het haar. De shampoo is vrij van sulfaten en bevat ArganID™ technologie, met positief geladen microdeeltjes arganolie die aangetrokken worden door de negatief geladen haarschacht. Hierdoor kunnen de krachtige antioxidanten en vitamines van arganolie tot diep in de schacht van het haar doordringen, waardoor het haar gezonder zal worden en een prachtige glans krijgt.

De verpakking van de Perfecting Purple Shampoo wordt geproduceerd met 50% gerecycled plastic.

Gebruikstips:
- Masseer door nat haar en over de hoofdhuid
- Laat 3 tot 5 minuten inwerken
- Spoel goed uit
- Gebruik vervolgens jouw favoriete Moroccanoil Conditioner

Moroccanoil12,50

Mini Blonde Perfecting Purple Shampoo - travel size