Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Mos Mosh

In 2010 begon MOS MOSH met het ontwerpen van jeans en broeken met een duidelijke signatuur. Met het succes van het merk groeide ook de collectie: tops, jassen en leren kledingstukken werden toegevoegd en al snel ontstonden prachtige collecties voor dames.

Mos Mosh

66 artikelen
Filter & sorteer
66 artikelen

MOS MOSH bij deBijenkorf.be

MOS MOSH is pas in 2010 in het leven geroepen, maar de kleding kent al een bijzondere reis. De allereerste collectie focuste zich op de nu zeer geliefde MOS MOSH jeans en broeken voor dames. Deze kwamen tot stand van hoogwaardige stoffen en met een duidelijk visueel signatuur. Al snel ontwikkelde MOS MOSH zich en zijn er ook T-shirts, jurken en buitenkleding tot stand gekomen. Ontdek de geavanceerde collectie van MOS MOSH en zie hoe business en design wordt gecombineerd.

Traditionele jeans en zomerse broeken van MOS MOSH

Als er één kledingstuk bestaat waar MOS MOSH bekend om staat dan is het wel de jeans. Deze is door het modemerk ontworpen in uiteenlopende wassingen en pasvormen. Zo kom je een traditionele MOS MOSH jeansbroek tegen in de blauwe kleur, maar natuurlijk wel in uiteenlopende fits. De trendy flair jeans zijn verkrijgbaar, maar ook kan er worden gegaan voor de altijd stijlvolle slim fit jeans. Naast de MOS MOSH jeans bestaan er ook prachtige MOS MOSH broeken in een cargo ontwerp of gemaakt van zijden met kleurrijke dessins. Ga voor een luchtige broek met bloemendessin of trek een van de zomerse shorts van MOS MOSH aan.

De gehele outfit van MOS MOSH dameskleding

MOS MOSH staat bekend om de combinatie van business en design. Het betekent dat ieder kledingstuk gedragen kan worden in de vrije tijd, maar ook zeker volstaat tijdens belangrijke gelegenheden. Doordat MOS MOSH veel waarde hecht aan smaakvolle details en goede pasvormen zit de dameskleding altijd zeer comfortabel. Het is dan ook niet vreemd dat vele vrouwen de gehele outfit tot stand laten komen door het dragen van MOS MOSH dameskleding. Door in te spelen op de seizoenen is het iedere kwartaal weer mogelijk om je garderobe te vullen met nieuwe MOS MOSH jeans, T-shirts, blazers, broeken, jassen en accessoires.