Exclusief in de Bijenkorf Mulberry

Het in 1971 opgerichte Mulberry kent haar oorsprong in het Britse Somerset, wat inmiddels beschouwd kan worden als modieus erfgoed. Het wereldbekende merk is naar eigen zeggen geïnspireerd op zowel de coole stadsstijl als het Engelse platteland. Beide zijn terug te zien in de luxe lederwaren en klassieke designs.

Mulberry’s tassen komen voort uit de beste materialen en worden geroemd om het vakmanschap waarmee ze gemaakt zijn. Iconische stijlen als de ‘Alexa’, ‘Lily’ en ‘Bayswater’ zijn al seizoenen lang favoriet en passeren ook dit najaar weer de revue.

Collectie in onze winkels

Exclusief in de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht vind je lederwaren van het merk Mulberry.

Amsterdam Den Haag Rotterdam Eindhoven Utrecht
  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl