alleen bij de Bijenkorf

NARS

Exposed Color Collection

NARS
alleen bij de Bijenkorf

NARS

Exposed Color Collection

Explicit Color Lip Duo - Limited Edition lipkit

NARS introduceert de Exposed Color Collection. Intense kleur. Vol pigment. Weergaloze kleurlevendigheid. Laat je stijl zien met een limited-edition kleurencollectie voor lippen en wangen. <p>Kom tot rust met twee nieuwe mini-lipduo's met dé cult-favoriet Velvet Matte Lip Pencil en de glanzende Lip Tint. In roze, nude en rode kleuren met klassieke tinten Sex Machine, Intriguing en Dragon Girl. Limited Edition Lip Tint levert een natuurlijke hint van kleur met de glans van een lipgloss en het gevoel van een balsem. Velvet Matte Lip Pencil verzadigt direct met rijke pigmenten en een fluweelachtige, niet-indrogende finish. Verdubbel. Meng het. Twee zijn brutaler dan één.</p> <p><strong>Verkrijgbaar in drie kleuren: </strong><br />- INTRIGUING voor een zachtroze nude <br />- SEX MACHINE voor een roze mauve<br />- DRAGON GIRL voor een opvallend rood</p><p><strong>Gebruikstips:</strong> <br />- Omlijn en vul lippen in met Velvet Matte Lip Pencil. <br />- Breng de complementaire Lip Tint aan in het midden van de lip om dimensionale glans toe te voegen. <br />- Voor een gradiant lip met kleurverloop, begin met een applicatie van Lip Tint over de gehele lip, breng vervolgens Velvet Matte Lip Pencil aan op het midden van de lip. Kleur mengen voor een randloos, ombré-effect.</p>
27,-27

KleurSex Machine

Sex Machine

Voor 22.00 uur besteld, vrijdag 26 april in huis

Gratis levering voor privilege members

Profiteer nu van gratis levering als Privilege Member. Heeft u nog geen account? Maak een account aan.

Specificaties
Gratis retourneren
Bekijk meer van:

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl