Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Soft Matte Complete Concealer

34,-2024-04-18T09:49:43.796Z34
NARSNARS Soft Matte Complete Concealer441509023600000

KleurMarron Glace

Marron Glace
Online nog enkele items beschikbaar

Natural High. Soft Matte Complete Concealer voor een natuurlijke uitstraling en intense dekking. NARS Soft Matte Concealer vervaagt, camoufleert en verzacht imperfecties met een soft-focus effect. Volledig comfort. Optimale natuurlijke uitstraling. Samengesteld op basis van NARS' Soft-focus Smoothing Complexion technologie. 

Voordelen:
- Direct resultaat: een soft-focus vervagende werking met een hoogwaardige dekking.
- Vervagend: NARS' optimale diffusing poeder helpt de lichtverspreiding te versterken met sferische oppervlakte poederdeeltjes die ontwikkeld zijn om talg te absorberen en het licht te vangen voor een soft-focus perfectie.
- Camouflerend: sterke dekking met een lichtgewicht finish. Geavanceerde poederdeeltjes met een unieke structuur leggen een vlak, langhoudende laagje aan het huidoppervlak zonder in de fijne lijntjes of poriën op te hopen.
- Lange termijn effect: zachtere, gladdere huid.
- Verzachtend: Collageen-stimulerende peptiden en hyaluronzuur verminderen de zichtbaarheid van rimpels en grove poriën door de huid een vollere uitstraling te geven. Een anti-oxidantrijk Daily Defense Complex zorgt voor een beschermende cocktail op basis van vitamine A, C en E.

Olievrij. Langhoudend. Droogt niet uit. 16 tinten voor elke huidskleur. "

NARS34,-

Soft Matte Complete Concealer

Bekijk meer