National Shopping Day

20% korting op geselecteerde artikelen

National Shopping Day

Hou die kortingspasjes maar al in de aanslag, want in april 2020 is het weer zover: dan kan je bij de Bijenkorf naar hartenlust shoppen met 20% korting! Op vertoon van het National Shopping Day pasje krijg je op de National Shopping Day 2020 korting op verschillende topmerken in de winkels en online. Dit pasje vind je in toonaangevende vrouwenbladen als Libelle, Femmes d’Aujourd’hui, Flair, Feeling en Gael. Rep je dus naar de krantenwinkel voor de aankoop van je favoriete tijdschrift!

NATIONAL SHOPPING DAY BIJ DE BIJENKORF.BE

Op National Shopping Day kan je je hele garderobe een update geven, en dat vanuit je luie zetel! Online shoppen bij de Bijenkorf biedt vele voordelen. Thuisbezorgen is bijvoorbeeld helemaal gratis. Is die trui toch niet helemaal in jouw kleur? Of valt die broek net iets te ruim? Geen zorgen, want ook retourneren is geheel kosteloos. Er is dus niks meer dat je tegenhoudt om je garderobe nieuw leven in te blazen op National Shopping Day. Welke items aan 20% korting drop jij straks in je winkelmandje?

HET HELE JAAR DOOR VOORDEEL IN DE BIJENKORF OUTLET

Sta jij te popelen om iets nieuws te kopen en kan je niet wachten op National Shopping Day 2020? Bekijk dan onze outlet pagina. Hier vind je het hele jaar door voordeel op damesmode, herenmode, kindermode en woonartikelen. Misschien is die jurk, handtas of jas die jij op het oog hebt wel afgeprijsd? Laat je verrassen door het wisselende aanbod!