20 april 2019 National Shopping Day

National Shopping Day

Zaterdag 20 april 2019 was het National Shopping Day en kon je profiteren van tal van kortingen bij de Bijenkorf. Op vertoon van het National Shopping Day pasje kreeg je op die dag maar liefst 20% korting op verschillende topmerken in de winkels en online. Dit pasje ontvang je bij aankoop van toonaangevende vrouwenbladen als Libelle, Femmes d’Aujourd’hui, Flair, Feeling en Gael. Niet getreurd volgend jaar is er weer een National Shopping Day!

NATIONAL SHOPPING DAY BIJ DE BIJENKORF.BE

Op National Shopping Day kan je je hele garderobe een update geven en dat heerlijk comfortabel vanuit je zetel. Online shoppen bij de Bijenkorf biedt vele voordelen. Thuisbezorgen is bij de Bijenkorf helemaal gratis! Is die trui toch niet helemaal in jouw kleur? Of valt die broek net iets te ruim? Geen zorgen, want ook retourneren is geheel kosteloos. Er is dus niks meer dat je tegenhoudt om je garderobe nieuw leven in te blazen op National Shopping Day.

HET HELE JAAR DOOR VOORDEEL IN DE BIJENKORF OUTLET

Duurt National Shopping Day te lang voor jou? Bekijk dan onze outlet pagina. Hier vind je het hele jaar door voordeel op damesmode+, herenmode+, kindermode+ en woonartikelen+. Wellicht is die jurk, tas of jas die jij op het oog hebt wel afgeprijsd? Laat je verrassen door het wisselende aanbod!