New Era

Van Chicago Bulls caps tot New York Yankees caps: voor trendy petten voor heren ben je in het assortiment van het New Yorkse New Era aan het juiste adres. Het familiebedrijf kent een rijke geschiedenis en is van de meest toonaangevende merken in de pettenwereld.

15 artikelen
Filter & sorteer
  • 15 artikelen
15 van 15 gezien

Van Chicago Bulls caps tot New York Yankees caps: voor trendy petten voor heren ben je in het assortiment van het New Yorkse New Era aan het juiste adres. Het familiebedrijf kent een rijke geschiedenis en is van de meest toonaangevende merken in de pettenwereld.

NEW ERA BIJ DEBIJENKORF.BE

Een pet is tegenwoordig een essentieel product in de kleerkast van een man. Of je er nu een draagt om je ‘bad hair day’ te verbloemen, of gewoon om er stijlvol uit te zien: een cap is de oplossing. Al decennia is de cap een populair accessoire en je vind bij de Bijenkorf dan ook een ruim assortiment. Een van de meest populaire merken die deze caps ontwerpt is zonder twijfel New Era. Dit merk staat bekend om de New York Yankees caps, de Chicago Bulls caps en de LA dodgers caps.

VOOR WELKE NEW ERA CAP GA JIJ?

Ga jij voor een makkelijk te combineren zwarte New Era cap voor heren of een grijze New Era cap voor heren, of ga je voor een meer opvallende en unieke kleur als bij de rode New Era caps voor heren, de blauwe New Era caps voor heren en de groene New Era caps voor heren. Hoe dan ook, met een pet van New Era domineer jij ongetwijfeld het straatbeeld. Tijdens de Solden, maar ook als er buiten de Solden kortingen zijn, vind je in de Solden outlet caps van dit populaire merk, voor prachtige prijzen.

HET POPULAIRE NEW YORKSE NEW ERA

In 1920 werd het familiebedrijf New Era opgericht. Het merk zag het levenslicht in Buffalo, New York. Sinds 1993 ontwerpt het bedrijf de baseball caps voor de Major League Baseball, het hoogste honkbalniveau van Noord-Amerika. Decennia aan ervaring maken New Era een merk waarbij punten als vakmanschap en innovatie hoog in het vaandel staan, maar New Era blijft trouw aan de klassieke modellen.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl