Sneakerliefhebbers opgelet Nieuwe sneaker releases

Ontdek als één van de eerste de nieuwste én meest gewilde sneakers van het moment

Sneaker releases voor dames

110 artikelen
  • Sportschoenen
  • Sneakers
Filter & sorteer
110 artikelen
48 van 110 gezien

Sneaker releases voor dames bij debijenkorf.be

Houd jij de nieuwste sneakertrends als geen ander in het oog? Dan ben jij waarschijnlijk benieuwd naar de nieuwste releases met sneakers van de Bijenkorf. Bij de Bijenkorf vind je de nieuwste en populairste sneakers van het moment. De nieuwste releases variëren van witte en zwarte sneakers tot roze, beige, blauwe en groene sneakers. Je vindt ook bruine, grijze, gele en paarse sneakers in de collectie met nieuwe releases.

ARKK, Nubikk, Toral of Vans?

De Bijenkorf biedt verschillende nieuwe modellen van populaire labels. Houd jij van de alomtegenwoordige dad sneaker? Dan vind je bij de sneaker releases van Toral voor dames misschien wat je zoekt. De sneaker releases van Nubikk voor dames zijn dan weer strakke, witte sneakers, waaronder een moderne sneaker met de populaire blown-up zool. De Bijenkorf heeft ook een tiental sneaker releases van ARKK voor dames. Zijn deze kleurrijke, elegante en modieuze sneakers iets voor jou? Of houd jij meer van de old school sneakers met ruitdessin van Vans? Bekijk in dat geval eens de sneaker releases van Vans voor dames.

Tijdloze witte sneakers

Hoewel er de laatste jaren al verschillende trends de revue passeerden, blijven witte sneakers enorm populair. We zien daarom ook verschillende nieuwe witte sneakers in het aanbod van de Bijenkorf. Bekijk bijvoorbeeld eens de nieuwe sneakers van Alexander McQueen, Filling Pieces en Acne Studios.