menu

NIK&NIK

NIK&NIK biedt een verrassende kinderkledingcollectie waar eigenzinnige meiden en jongens hun persoonlijke stijl mee kunnen uiten. Stoer en romantisch, urban en preppy, casual en edgy: de collectie van NIK&NIK zit vol contrasten. Toch kan je alle items ook gemakkelijk met elkaar combineren.

141 artikelen
  • Kinderen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 141 artikelen
48 van 141 gezien

NIK&NIK biedt een verrassende kinderkledingcollectie waar eigenzinnige meiden en jongens hun persoonlijke stijl mee kunnen uiten. Stoer en romantisch, urban en preppy, casual en edgy: de collectie van NIK&NIK zit vol contrasten. Toch kan je alle items ook gemakkelijk met elkaar combineren.

NIK&NIK bij debijenkorf.be

NIK&NIK biedt één van de leukste kindercollecties. Bij dit merk vind je complete kledinglijnen voor jongens en meisjes. Ook accessoires en schoenen maken deel uit van de NIK&NIK collectie. Kinderen zijn nieuwsgierig en eigenwijs en hebben vaak van jongs af aan al een uitgesproken smaak. Het leuke aan de NIK&NIK collectie is dat je alle kledingstukken en accessoires op verschillende manieren met elkaar kan combineren. NIK&NIK stimuleert de creativiteit en wakkert het modegevoel aan van jouw zoon of dochter. Classics en basics kunnen gedragen worden met stoere statement pieces met een edgy touch. De collectie van NIK&NIK is er één met een eigenzinnige knipoog!

NIK&NIK voor meisjes en jongens

Stoere shirts met grafische prints of preppy polo’s: de jongenscollectie van NIK&NIK kent zowel klassieke invloeden als urban referenties. Ook als je op zoek bent naar een comfortabele jeans heb je grote kans van slagen bij NIK&NIK. De meisjescolectie wordt gekenmerkt door een uitgebalanceerde verhouding tussen stoer en girly. Een bomberjack met een romantisch jurkje of een coole sweater over een schattig rokje: de meest verrassende combinaties maak je met NIK&NIK.

NIK&NIK by Nikkie Plessen

NIK&NIK valt onder de umbrella van NP Fashion: het modebedrijf van Nikkie Plessen. Nikkie Plessen kennen we allemaal als presentatrice en actrice. Naast acteren en presenteren is mode ook van jongs af aan al een grote passie van Nikkie. Haar mode avontuur begon met NIKKIE: klassiekers en wardrobe essentials met een knipoog naar de laatste trends. Al snel volgden de luxere Fifth House lijn en de Selected by Kate Moss lijn in samenwerking met Kate Moss.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl