Winkels & Openingstijden
Klantenservice

OBEY

De opvallende designs van Obey vind je bij de Bijenkorf. Het merk wordt gekenmerkt door de opvallende designs geïnspireerd door militair design, basic werkkleding en de kunstzinnige visie van oprichter Shepard Fairey. OBEY steunt mensen die hun unieke zelf willen zijn en doet dit door zich uit te spreken over sociale en politieke kwesties.

Obey

83 artikelen
Filter & sorteer
83 artikelen

Aanbod Obey voor heren bij deBijenkorf.be

Het talent achter het merk OBEY is de wereldberoemde kunstenaar Shepard Fairey. Wat in 1989 begon als een kunstzinnig stickerontwerp, is uitgegroeid tot een wereldwijde straatkunstcampagne. In 2001 volgde OBEY Clothing – een uitbreiding van Shepards werk. De kledingcollectie van Obey ademt kunstzinnigheid en verfijnde originaliteit. De eerste collectie van OBEY ontstond uit een mengelmoes van klassiek militair design, elementen uit de kunstcarrière van Shepard Fairey en basic werkkleding.

OBEY: basic designs met een opvallende twist

OBEY is een pionier op het gebied van streetwear. In de collectie van OBEY kun je daarom hoogwaardige designs verwachten met een urban twist. Populaire designs zijn de kleurrijke T-shirts, hoodies met een opvallende prints en de OBEY bucket hoeden. Dankzij het brede kleurenpalet zit er altijd een exemplaar bij dat aansluit op jouw stijl. Ontdek de collectie van OBEY voor heren en dames bij de Bijenkorf.