Winkels & Openingstijden
Klantenservice

ØLÅF

ØLÅF is een modern modelabel waar ontwerp en functie samenvloeien. Met een combinatie van klassiekers in innoverende materialen en een aantal statement items, pakt ØLÅF ieder seizoen uit. Til je outfit voor alle gelegenheden naar een hoger niveau.

OLAF

124 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
124 artikelen

OLAF bij deBijenkorf.be

Het Amsterdamse modelabel OLAF zoekt de grenzen op van diverse stijlen en creëert op die manier unieke outfits om je mee te differentiëren en die helemaal passen in het hippe Amsterdamse straatbeeld. Zo kun je stralen in een OLAF T-shirt met verrassende print, of een hippe OLAF trui met merklogo. Nog een OLAF jas om je outfit af te maken en je bent klaar om de wereld te veroveren. Bij deBijenkorf.be vind je de leukste basics en statement items van dit fijne merk!

Hedendaagse, vernieuwende mode van OLAF

Ontwerper Olaf Hussein volgde geen modeopleiding, maar stoomde zichzelf helemaal klaar voor de modewereld door veel ervaring op te doen. Deze getalenteerde autodidact jaagt zijn dromen na. Dat 'buiten de lijntjes kleuren’ zie je ook terug in de fantastische collecties van dit merk. Vernieuwende tekeningen, toffe prints en stoere cuts kenmerken zijn unieke designs. Heb jij al een stuk van OLAF bemachtigd? Vind de mooiste exemplaren van OLAF voor dames én heren online bij deBijenkorf.be!