Aangepaste levertijden tijdens de Sale

Operadagen Rotterdam

Operadagen Rotterdam

Op zondag 20 mei vindt op het dak van de Bijenkorf Rotterdam een exclusief optreden van twee jonge operamakers uit Oekraïne plaats in het kader van de internationale Operadagen Rotterdam. Wij nodigen u als Privilege Member van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Bariton Andrey Koshman en pianist Illia Razumeik voeren werken uit van vooraanstaande Oekraïense componisten tegen de spectaculaire achtergrond van de skyline van Rotterdam.

Er zijn voorstellingen om 11.00 uur en om 13.00 uur. Het populaire rooftopconcert is ieder jaar snel uitverkocht, dus wacht vooral niet te lang met het reserveren van plaatsen.

Kaarten kosten 7,50 per persoon.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl